Şimdi Ara

iPhone 6s kamera vs vs donma kasma sizde de var mı aynı sorun

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
11
Cevap
1
Favori
1.870
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar 6s var ve kamera da ilk açılışta bazan donuyor. Hesap makinası rakamları ac ile sıfırlıyorum ama yanlış hesap yapıyor. Tuş kilidine basıyorum ekran kapanıyor ama bazan kilit sesi bir sn sonra geliyor. Ayrıca klavye 3 touch basıp imleci yer değiştirmek istiyorum ama bazan olmuyor bazan sıkıntısız çalışıyor. Bunlar yazılımsal mı yoksa donanımsal bir hata mı. Bu gibi sıkıntı yaşayan oldu mu. Şimdiden teşekkürler.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Yazılımsal olma ihtimali çok yüksek. Yedeğini alıp geri yükle yapmanı tavsiye ederim

• quote:

Orijinalden alıntı: urga

Yazılımsal olma ihtimali çok yüksek. Yedeğini alıp geri yükle yapmanı tavsiye ederim

Onu yaptım üstad ama yine olmadı. Ana kart sorunlu gibi geliyor bana ama 9.2 yi bekleyeceğim artık. Ona göre servise veririm.

• Bu sorunlar 9.1 de var 9..2 beta. 4 şu an iyi

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: İmkansız

Bu sorunlar 9.1 de var 9..2 beta. 4 şu an iyi

Üstad bu sorunlar sizde de var mıydı ve şu an sanırım 9.2 beta 4 kullanıyorsunuz anladığım kadarıyla. Can sıkmaya gerek yok o zaman 9.2 ile düzelecektir demi.

• quote:

Orijinalden alıntı: Türkbey___

quote:

Orijinalden alıntı: İmkansız

Bu sorunlar 9.1 de var 9..2 beta. 4 şu an iyi

Üstad bu sorunlar sizde de var mıydı ve şu an sanırım 9.2 beta 4 kullanıyorsunuz anladığım kadarıyla. Can sıkmaya gerek yok o zaman 9.2 ile düzelecektir demi.

Aynen 9.1 de vardı ve 9.2betaya geçtim. Şuan beta da iyi dua edelim final de bozulmasın.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Şimdi rahatladım. Yok bozmazlar üstad. iOS para eden zaten. iPhone'a bunkadar parayı neden veriyoruz ki. Yoksa android den ne farkı kalır.

• 6s ile ilgili sıkıntıları paylaşmak gerekir
  • 6s+ var. bende başlık açmak üzereydim, 9.1 var ve lanet kamerayı açınca kamera bazen donuyor. Videoya veya karefoto kısmına çekip geri alınca düzeliyor. Bazen menüde en sola çekince dokunmatik kısa süre donuyor. Kilit ekranından çıkınca 2 saniye işlem yapmıyor. Bunun gibi gıcık gıcık şeyler. 5s de kullanıyorum ondada daha farklı şeyler oluyor. Bi akıp gitmiyor arkadaş.
  • Kameranın donup kalması benim de canımı çok sıkıyor. Ama şu anda en büyük problem, icloud. Ne yedekleme yapıyor, ne eski yedeği görüyor. Dün geceden beri uğraştırdı beni.

• bahsettiğin donmalar 16gb 6s imde vardı 64 lüğü henüz dünden beri kullanıyorum ve daha görmedim ama yazılımsaldır merak etmeyin, 9,2 de düzelicektir muhtemelen.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.