Şimdi Ara

Iphone 6S Telefonla Konuşurken Karşı Tarafın Sesi Az Geliyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
530
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Başlıkta belirttiğim gibi Iphone 6S telefona sahibim ve telefonla video izlerken, şarkı dinlerken veya herhangi bir şey yaparken telefonun ses çıkışında sıkıntı yok lakin telefonda birisiyle konuşurken ses karşı tarafın sesi çok az geliyor bu sorunu nasıl çözebilirim ?

• Aynı sorun benim iphone 7’de vardı. Apple store sadece filtreyi değiştirmiyor,

ınstagramda daha önce gördüğüm bir sayfayı aradım, araçla gelip 10 dkda (sadece filtreyi) değiştirdiler, harika oldu.

şuan telefonla konuşurken yanımdakiler duymasın diye kısıyorum.

• Çok teşekkürler hocam sanırım bi teknik servise göstersem iyi olacak. Ayrıca rica etsem sayfayı paylaşabilir misiniz benimle teşekkürler.

• pm atıyorum.

(hiç bir bağlantım yoktur. Dedğim gibi bana da arkadaş önermişti, pazarlık yaparak hizmet aldım, memnunum).

• eşimin 7 plus telefonunda da aynı problem vardı. hoparlör kısmını diş fırçası ile temizleyince ses az da olsa artıyor. deneyebilirsiniz. internette de bununla ilgili konular mevcut. 

• Sing_a_song kullanıcısına yanıt
    Hocam bana da yollar misiniz?
  • break. kullanıcısına yanıt

tamir.aracim

gayet dikkatli, hızlı ve özenli yapıyorlar fakat telefonu kapatırken suya dayanıklılıkla ilgili bir şey yapmıyorlar (apple store yapıyor).

Ben önce apple store’a gitmiştim,

sadece filtre değişimi yok, komple ekran değişimi var demişlerdi, fiyatı o zaman bile 2. El telefonun ederi kadardı zaten, o yüzden bu yola başvurdum aşırı memnunum.

• Sing_a_song kullanıcısına yanıt
    Tesekkur ederim.
  • break. kullanıcısına yanıt

Rica ederim, umarım memnun kalırsınız.

• Arkadaşlar merhaba,

Bugün telefonuma mahallemizdeki tamircide deji 2.300 mah batarya taktırdım.

Daha önce yukarda belirttiğim gibi filtreyi değiştirttiğimi söyledim.

Yazık, boş yere para vermişsin dedi. Telefonun içini falan açmadan üstten iğneyle filtreye 3-5 delik açsan zaten sesi düzelecekti dedi.
    (Kendi kullandığı telefonu gösterdi, bak ben de öyle yaptım kullanıyorum dedi).

Deneyebilirsiniz.

Edit: Bu arada pil değişimi için mnce tamir.aracım’ı aradım. Bugün bir kaç kez aramama rağmen ulaşılmıyordu.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sing_a_song -- 4 Ağustos 2022; 1:43:1 >
  • Hocam sizi haberdar et yapamıyorum. Bir üst mesajıma bakabilirsiniz.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.