Şimdi Ara

iPhone 7 Ekranimi kirdim :/

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
14
Cevap
0
Favori
725
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Biraz once yarim metre mesafeden mermer zemine dusen telefonumun ekranı tuz buz oldu...icim acidi resmen :/
    Ekranda hasar yok, sadece cam gitti. Apple store fiyatına baktım iPhone 7 cami icin 650tl istiyor...
    Normal bir telefoncuya gitmemi tavsiye eder misiniz? 150-200 gibi bir fiyata cami değiştiriyorlar sanırım. Yan sanayi cam taktirirsam telefonumu orijinal hali gibi kullanabilir miyim sizce? Ileride sorun cikartir mi bana telefonu açıyorlar malum...Bir de besiktas civarı güvenilir bir adres biliyor musunuz acaba cam degisimi konusunda.

Tesekkur ederimm.

• geçmiş olsun.garanti durumuna göre hareket et hocam. birde telefonu uzun süre kullanırım bir şekilde 600 tl veririm diyorsan git gözün kapalı yaptır çünkü o dandik 150 tllik ekranın garantisi yok yarın bozulursa gene 400-500 e gelecek değişen bir şey yok

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Geçmiş olsun kesinlikle garanti kapsamında yaptırın. Yan sanayi hiç tat vermiyor. Garanti olmasaydı ifixit'ten alıp biryerde taktırırdınız.
  • benimde iphone 7 yi oğlan düşürdü arkadaşlar. ekran camında hiç bir sorun yok. ancak ekranda görüntü de yok. telefonu servise gönderdim (Konya gürgençler). kullanıcı hatası deyip te telefonu garanti dışı bırakırlar mı? yoksa yaparlar mı garanti kapsamında?
  • quote:

Orijinalden alıntı: vcente70

benimde iphone 7 yi oğlan düşürdü arkadaşlar. ekran camında hiç bir sorun yok. ancak ekranda görüntü de yok. telefonu servise gönderdim (Konya gürgençler). kullanıcı hatası deyip te telefonu garanti dışı bırakırlar mı? yoksa yaparlar mı garanti kapsamında?

yapıp yollarlar ekran parasını odersiniz cihaz garanti kapsamında devam eder önemli olan hizmet veren firmanın yetkili servis olması ve belgeleri alın mutlaka işlem belgelerini kasada ezik yamulk yok ise sadece ld ekran parası ödersiniz garantiyi bozmayın ucuz yola kaçmayın

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kenbu -- 25 Ocak 2018; 12:57:12 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: kenbu

quote:

Orijinalden alıntı: vcente70

benimde iphone 7 yi oğlan düşürdü arkadaşlar. ekran camında hiç bir sorun yok. ancak ekranda görüntü de yok. telefonu servise gönderdim (Konya gürgençler). kullanıcı hatası deyip te telefonu garanti dışı bırakırlar mı? yoksa yaparlar mı garanti kapsamında?

yapıp yollarlar ekran parasını odersiniz cihaz garanti kapsamında devam eder önemli olan hizmet veren firmanın yetkili servis olması ve belgeleri alın mutlaka işlem belgelerini kasada ezik yamulk yok ise sadece ld ekran parası ödersiniz

daha önceden kendim de düşürmüştüm telefonu ve ondan kaynaklı köşede bir ezik oluşmuştu telefonda ancak herhangi bir sıkıntı yaratmamıştı o. ondan dolayı garanti dışı bırakırlar mı o kafamı kurcalıyor.

• Ben de ekranı düşürüp kırmıştım Çin'den kaliteli ekran bulursam alıp kendim değiştircam.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Iphone um yavasladi
    14 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Kirilmaz cam bir ise yaramiyor anlasilan

• 650 liraya değmez. 150 liraya yaptırıp sat telefonu bence 2000 lira eder. Üstüne 300-400 koyup 3-5 aylık geri alırsın orjinal bir şey.

• kırılmaz camlar eskisi kadar kaliteli değil artık. ayrıca köşelerin üzerine düşen iphonelar baya hasar görüyor. diğer telefonlarda bu ne durumda bilmiyorum.
  • cedric... C kullanıcısına yanıt
    Yani satsin alan kisininde hic hakkina girmez dimi umarm sana denk gelir sen alirsin :)

• fotoburak F kullanıcısına yanıt
    Fark ettiysen 2000 tl eder demişim yani ekranın değiştiğini söylemese zaten 2300-2400 eder derdim tabikide söyleyipde satıcak. Kakalaması kolay zaten ama sonra adam arayıpda bunun orası böyleymiş şurası şöyleymiş neden sakladın derse o kötü söylicek bişey bulamazsın.

• vcente70 kullanıcısına yanıt
    Garanti dışı 2 yıl dolmadan kalamaz. Sadece kullanıcı hatası deyip para isteyebilirler. Ekran düşmeden gitti demişsiniz buda kullanıcı hatasıdır.
  • quote:

Orijinalden alıntı: BurcuHale

Garanti dışı 2 yıl dolmadan kalamaz. Sadece kullanıcı hatası deyip para isteyebilirler. Ekran düşmeden gitti demişsiniz buda kullanıcı hatasıdır.

ben zaten parasını verip yaptırmaya razıyım. garanti dışı kalmazsa sıkıntı yok o zaman
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.