Herkese merhaba, bende iphone 7 plus telefon var.Kamera camı cebimdeyken çatladı bende değiştirmeye karar verdim,bir telefoncunun yanında değiştirdikten sonra içine toz almaya ve kamerası çok kötü çekmeye başladı.Orjinal kamera camı hafif koyu tondayken taktırdığım cam saydam.İnternetten arattığım zaman koyu tonlarını bulamadım.Bu sefer kendim cam alıp değiştirmek istiyorum içine toz almaması için ne yapabilirim?çift taraflı bant mı yoksa yapıştırıcı mı daha iyi? şimdiden teşekkürler...
Hocam öyle yapıştırıcıyla falan olacak iş değil, kamera camı ekran camı gibi değil, safir içerikli oluyor, telefoncu ne kadar orijinal falan dese de inanmayın, apple premium mağazası varsa oraya verin yaptırın. Çakma ürünlerde illaki olacak bu sorun toz alması falan olacak iş değil.
Cevabınız için teşekkürler orası öyle tabi telefonu garantiye yolladığımda kamera camından dolayı ücretli değişim teklif ettiler apple premium mağazalarında orjinal olarak yaparlar mı güvenebilir miyim yani
-_-mustafaa-_--
kullanıcısına yanıt
Yeni gördüm, premium mağazalara güvenebilirsiniz, apple sitesinden de bölgenize yakın yerdeki servislerin adreslerini bulabilirsiniz, siteden bakın yada destek hattından yardım alın size adresleri iletirler.