Şimdi Ara

iPhone 7 Plus mu iPhone 8 mi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
699
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Kararsız kaldığım bir konudur. Fiyatlar aşağı yukarı aynı. 2.5 yıldır Note 4 kullanıyorum 5.5 inç ekrana alışığım, Plus beni zorlamaz fakat 7 Plus'un 32 GB, 8'in 64 GB olması kafamı karıştırıyor. 7 Plus'un çift kamerası ve arka tasarımı (mat siyah) beni cezbediyor ama iPhone 8'de yeni jenerasyon olduğundan kararsız bırakıyor.

Bana 2-3 yıl gideceğinden dolayı hangi hamleyi yapmam daha mantıklı olur? Teşekkürler.

• Bence iphone 8 almalısın . Çünkü bu senenin cihazı ve uzun süre kullanacaksan performans açısından sizi üzmez. Bu senenin işlemcisi gerçekten çok iyi

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kesinlikle iPhone 8 diyorum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • İşlemciden dolayı 8 alınabilir 7 nin işlemciside çok güçlü fakat 8 in işlemcisinin bu kadar güçlü çıkmasında bir bit yeniği var büyük ihtimalle ios 12 çıkınca aradaki fark ortaya çıkçak işletim sistemini yeni iphone ve ip 8 de iyi çalışçak şekilde ayarlıyacaklarını düşünüyorum keşke ip8 plus alma şansınız olsa

• __fatih__ kullanıcısına yanıt
    Gönül ister ki bütçeyi bir tık daha yükseltebileyim ama hayat şartları :( iPhone 8 işlemcisi ile yapabileceğim fakat 7 Plus işlemcisi ile yapamayacağım ne olabilir ki bu işlemciler gittikçe kuantum seviyesine yükseliyor elimdeki Snapdragon 810 telefon ile bile Mortal Combat X'i ultrada oynayabiliyorum
  • 4.7 kescekmi
  • 7 Plus vs 8 Plus deseniz neyse de. 7 Plus var iken iPhone 8 alınır mı bilmem. Ben tercihimi 7 Plus’tan yana kullanmıştım. iPhone 8 küçük gelmişti. iPhone 8’de işlemci biraz daha iyi olabilir ama bellek bir tık aşağıda. 7 Plus 3Gb Ram belleğe sahip. iPhone 8 ise 2Gb. 7 Plus arka planda ve aynı anda daha çok uygulamayı daha rahat çalıştırabilir. Kamera deseniz 7 Plus’ta çift kamera, portre modu vs gibi sıkça kullanacağınız özellik var. Batarya konusunda 7 Plus kesinlik ile daha iyi. Sıklık ile video izleyen ve oyun oynayan ve ya da makale okuyan biri iseniz 7 Plus büyük ekran olmaması sebebi ile de daha avantajlı. Ayrıca, 7 Plus’ta çözünürlük 1920x1080. iPhone 8’de 1334x750. 4K video olarak 7 Plus 30 kare/sn, 8 ise 60 kare/sn çekiyor.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    iPhone 12 mi 13 mini mi
    3 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Yurtdışı(amerika) 1 yıl garantili cihaz almaya bak fiyatlar cok uyguna geliyor oyle ornegin 8 plus 64gb 3699

• Coldcoff kullanıcısına yanıt
    Konu zaten bugünkü uygulama-oyunlar değil. Seneye yada bir sonrası seneye çıkacak olanlar. Biraz daha biriktirin 8 plus alın. Plus olmayan modelleri almanın hiç bir önemi yok bence.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.