Şimdi Ara

Iphone dan memnunmusunuz?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
35
Cevap
0
Favori
2.832
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Merhabalar ben 2 telefon arasında büyük kararsızlığa düştüm Iphone 3g ve Nokia E71 ikiside gerçekten çok güzel aletler fakat kıyaslarken kararsız kaldım.Iphone dokunmatık ekran olması benı korkutuyor kullanımı cok karmasıkmıs gıbı gelıyor su anda acaba kullanabılırmıyım yoksa yes no tusundan baska tusa basamazmıyım dıe:Dmesaj yazımı nasıl kolaymı?Bu ıkı telefonun arasında farklar neler cevaplarınız ıcın sımdıden cok tesekkur ederım.
    Saygılar...

• dokunmatik ekranda bulabilecegin en iyi telefon
    multi touch harika bir sey
    sozlesmeli alırsan sınırsız internet paketi ile bilgisayarın neredeyse cebinde.
    ekran cozunurlugu cok iyi .....
    dokunmatik ekrandan da korkma cok eglenceli ve kullanıslı .mesaj yazması ile kolay

simdi madalyanun obur yuzu
    ısık sızması veya olu pixel olmayan iphone bulursan cok sanslısın
    sakın ha garantisiz almaz(genpa garantisi apple degil)
    simdi garantili aldıkta ne oldu diyeceksiniz haklısınız
    5-6 kere aynı sorundan telefonu degiştirip artık yeter diyen arkadaslar var.
    genpa garantiden bir haber.
    apple desen ben Turkiye de sorumluluk kabul etmem turkcell veya vodafone yu ara der
    turkcell ben gsm sirketiyim ben bisey yapamam der
    garantiye verdigin cok beklersin muadil telefon vermezler
    ben 23 gundur bekliyorum daha yurtdısından telefon gelecek bakalım o sorunsuz cıkacak mı.
    ilk aldıgım hevesim ve heyecanım kalmadı.
  • Ben ıphone da karar kıldım ama yurtdısından gelıcek umarım hevesım kursagımda kalmaz mesaj yazmak kolaymı acaba?fılm ızlemek ıstıyorum bıde acaba yuklemek fılan kolaymı?
  • quote:

Orjinalden alıntı: Gokhanttnc

Ben ıphone da karar kıldım ama yurtdısından gelıcek umarım hevesım kursagımda kalmaz mesaj yazmak kolaymı acaba?fılm ızlemek ıstıyorum bıde acaba yuklemek fılan kolaymı?

hayırlı olsun öncelikle
    mesaj yazmasına bir iki günde alışırsınız bir iki hafta sonra da çok hızlı yazma kıvamına gelirsiniz
    film olayı biraz zahmetli ama onu da öğrenirsiniz
    güzel tercih
  • iphone'da ekranı yan cevirdiğimizde klavyeyide yana döndüren program varmı?jb için?
    birde bu bahsettiğiniz sorunlar 2g de varmı?
    ayrıca 2g nin kronik sorunları nelerdir?
    ve en önemli sorum: telefon TEK ELLE rahat kullanılabiliyormu?
    teşekkürler..
  • yurtdısından gelince buarada genpa garantisi olmayabilir.
    2g de bu sorunlar yok sanırım
    tek elle cok rahat kullanırsınız ;)
  • ınternette ızledıgım kadarıyla dıger dokunmatık tellerde yan cevırınce klavye buyuyor ekranı kaplıyor ıphone da ıse sadece maıl atarken yada ınternetteyken bu ozellık aktıf oluyor mesaj yazarkende yan cevırdıgımızde klavyenın buyume ozellıgını acabılecegımız bı program yada yol varmı?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Nexustan İphone 4S'e geçsem mi?
    12 yıl önce açıldı
    IPHONE 4S ' ten sonra
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Var hocam Bite SMS programı ile dediğinizi yapabilmeniz mümkündür.
  • bir zamanlar aynı soruyu sorduğumda nasıl tepkiler almıştım hayret bu sefer adamakıllı yanıtlar verilmiş
  • Cevaplarınız ıcın tesekkur ederım gercekten...Pili telefondan ayrılmıyormus bozulunca telefon gume gıdıyormus dıyolar dogrumu?
  • quote:

Orjinalden alıntı: Gokhanttnc

Cevaplarınız ıcın tesekkur ederım gercekten...Pili telefondan ayrılmıyormus bozulunca telefon gume gıdıyormus dıyolar dogrumu?

Pili sen değiştiremiyorsun sadece...Yetkili Servisine vermek zorundasın,değişimi sadece onlar yapıyor..
  • iphone3g cihazınızı TURKCELL den kampanyayla aldıysanız eğer vede ankara,istanbul,izmir,antalya ve bursa şehirlerinden birinde yaşıyorsanız mutlaka turkcell müşteri hizmetlerini arayıp "UZMAN EKİP" çağırın'!!!!adamlar acayip bilgili,ayağınıza kadar geliyor,cihazla ilgili ne istiyorsanız yapıyorlar. (kırdırma vs. yasal olmayaman işlemler hariç!!)HEM DE BEDAVA =)))))))
  • ürünün garantiden değişiminde 3-4 hafta beklememizi giderebiliyorlar mı :)
    bu uzman ekip sadece yazılım olaylarıylamı ilgileniyor.nasıl ulasabiliriz bu adamlara
    yapmak istedikleri ürün arızalı olsa bile ürünü kabullenip tama artık bir daha garanti ile ugrasmıyorum dedirtmek.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sith_master -- 26 Ocak 2009; 7:41:26 >
  • lanet olası hep kitleniyor.onun haricinde biraz hassas bi makina olmasa MÜKEMMEL :)
  • ben hergün yeni bişey keşfediyorum.bugün izmitten istanbuldaki arkadaşın bilgisayarına girdim.yönettim.bu alet teknolojinin son harikası.
  • Iphone 4ever
  • umarım garantiden sorununuz olmaz ve apple turkiyeyi aramak zorunda kalmazsınız
    size verecekleri yanıt
    "TURKİYE DE APPLE İPHONE İLE İLGİLİ HİCBİR SORUMLULUK KABUL ETMİYOR"

o zaman iphone forever yerini
    iphone sucks a bırakıyor :)
  • Şimdiye kadar kullanıp bu kadar sevdiğim ve memnun oldugum başka bir elektronik cihaz olmadı hiç.

Bundan sonraki telefonum kesin iPhone olacak demiyorum ama;

Kesinlikle iPhone kadar dokunmatik ve multitouch olacak!

Tuş mu? O ne ya? Hangi devirde yaşıyoruz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Fettah34 -- 28 Ocak 2009; 8:46:01 >
  • bir telefon ancak iphone kadar olabilir bu kadar akıllıca yapılmış ve akıllıca çalışan kanımca tek telefon ayda bir telefon değistiren ve hemen hemen her telefonu kullanmış biri olarak bunu söylüyorum ancak samsung i900 deki özelliklerin iphone da olduğunu düşündükçe daha muhteşem olabilirdi diyorum siz ne dersiniz...
  • Ama bu sorunları sakın unutma forumdada başlıkları görürsün ztn.Umarım eline sorunsuz bir iphone alırsın.Benim bu kesinlikle abartısız 5.verişim telefonu.He yeni cihaz veriyolardı 1hafta içinde ama verilen telefonda sorunlu veriliyordu.Şimdide 1hafta devrinide kapattılar.27 işgünü oldu daha hala değişim cihazı bekleniyor diyoo.Allah belalarını versin başkada bir şey demiyorm...Normalde 36gün oldu ben telefonu 1 hafta bile kullanamadım!!!Bunları iyi düşün ona göre karar ver derim.Ama Allah kahretsin bunları bile bile yine iphone alırmıydın deseler evet alırdım
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.