Şimdi Ara

iphone ezik yüzünden garanti dışı kalır mı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
11
Cevap
0
Favori
1.537
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • merhaba ben bir iphone6 kullanıcısıyım telefonumun kasadaki apple logosunun yanında ufak bir ezik var birde çevresinde biraz çizik var ama asıl konu benim telefonumun şarjı çabuk bitmeye başladı bu yüzden telefonu zorlu centere götürmeye karar verdim ama şimdide şöle bir korkum var ya ezik ve çizikler olduğu için garanti dışı kalırsa başına böle bi durum gelen var mı?

• işte bu apple logosunun ustunde (yanında dik olarak baz alınırsa)
    Bu mesaja eklenen görseller:

• Bu kadar ufak bir ezikten garanti dışı olacağını sanmıyorum açıkçası.
  • Kalırmı ne demek dışlanır bile kardeşim hayattan küstürülür utanmasalar ceza bile keserler :)) bu işin şakası tabi :) şansını dene genelde genpa Teleservice gibi servisler öküzün altında buzak aradıkları için böle bi espiri yapim dedim. Başka bir arızası olduğu halde sırf dışında darbe var diye garanti dışı bıraktıkları nı çok kişi yazmıştı burda. Umarım sen bu duruma düşmessin. Birde o geniuscuklar varya onların o anki psikolojilerine bağlı birazda

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AfterLife61 -- 16 Şubat 2016; 21:48:13 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bırakılabilir. Ama iyi bir hal ve tavırla yaklaşırsanız yardımcı olurlar.
  • AfterLife61 kullanıcısına yanıt
    ödümü patlattın inşallah olur birde sağ alt köşesinde bastırınca kırt kırt ses çıkıyor ilk günden beri ocak 2015 biraz araştırdım kronik bir sorunmuş ve genelde 0ile değişim yapılıyorlarmış onuda beyan edicem:)
  • Ethemer E kullanıcısına yanıt
    Sağ alttaki tık kronik sorun evet önceden cihaz değişiyorlar dı ama şuan vida sıkıştırarak gideriyorlarmış oda olmadı ön panel değişiyorlarmış. Öyle yazmıştı giden arkadaşlar. Önceden ellerinde panel olmadığı için bire bir cihaz değişiyorlardı. Servisler bu işi yapmıyor ama onlar direk cihaz değişiyor bu panel değişim işini sadece store yapıyor. Elbet bu sorunu belirt umarım değişir cihazın

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Ufak çiziklerde bile cihaz garanti dışı kalıyor. Ezik demişsiniz, geçmiş olsun. Cihaz az değişimi yapacaklarını sanmıyorum.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • kalır kardeşim hiç bir şey yokken bile cihazda sıvı var yada olmadığı halde yetkisiz müdahale ile kalır. Biz hakkını bilerek arayan bir millet olamadık ne yazık ki. Halbu ki tüketiciyi koruyan o kadar güzel yasalarımız var ki. Tüketici hakem heyetine gitsen desen ki bunun garantisi bitti bir üst seviye cihaz ile garanti istiyorum gibi mantık dışı gelen bir dilekçe ile haklı çıkarsınız. %99 tüketici haklıdır ve heyet de tüketiciden yana %99 karar çıkartır. ama servise verirsen değiştirede bilirler garanti dışı bile diye bilirler. O hadde gelene kadar kimse tüketiciyi düşünmüyor bunu biliyorum ben. akasya yada zorlu da şansını dene daha güler yüzlü daha iyi davranan gerçekten yardımcı olmaya çalışan insanlar var orada ama servislerde zor. diyelim ki servise verdin fotoğraflarını güzelce çek sıvı teması olmadğına dair sim kart çekmecesinin orada bir sensör varmış sanırım o nu da çek ne olur ne olmaz diye fotoğrafların üzerine tarih ekle servise ver düşük takas teklifimizden faydalanmak ister misiniz diye sorduklarında apple ile iletişime geç bence.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mmurat3551 -- 17 Şubat 2016; 9:59:05 >

• Daha önce 4-5 kere servise cihaz götürdüm, adamlar cihazı elince sağına soluna bakıyor, cihazda kusur bulduğu an başlıyor, "bu cihaz darbe almış, düşmüş vss, bu nedenle cihaz garanti dışı" falan demeye.

5s'im vardı, ne yalan söylim cihaz düştü, köşesinde ufak bir ezik oluştu, cihaz darbe aldığı için garanti dışı kalmıştır ve işlem yapmadılar, 1,100 tl ver, size yeni cihaz verelim dediler...

Garantisi biteli 3 ay olmuş iphone 5 götürdüm, cihaz çok temiz, vitrine koy, sıfır diye satarsın o derece, neyse şarjım çok çabuk bitiyor dedim, cihazı eline aldı, sağına soluna baktı, içeri gitti, geri geldi, "cihazın garantisi biteli 3 ay olmuş, madem buraya kadar geldiniz, müşteri menuniyeti adına bataryanızı değiştitrelim" dediler.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kalir,tabi ileride yapacagi arizaya gore degisir,misal titresim bozulursa ezikten dolayi islem yapmayabilirler

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.