Şimdi Ara

iPhone Fiyatları

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
309
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Hayırlı akşamlar arkadaşlar. Kaç zamandır dikkatimi çekiyor şu yeni çıkan iPhone 5C ler. Ee haliyle de almayı düşünüyorum. Fakat sorun nakitte. Bildiğiniz üzere apple cihazlar 1500 TL'dan aşağı değildirler. Bu arada öğrenciyim 9.sınıftayım ve ailemle aram iyi değil. eğer iyi olsaydı nakitte sorun çekmeyebilirdim. işte sorumda bunun gibi ben bu cihazı bulgaristan gibi bir ülkeden daha da ucuza alabilir miyim? gümrükte sorun yaşar mı? sim-lock ve sim-free sorunu nedir nasıl çözülür? Şimdiden teşekkürler. Bütçem belirli olmamak üzere 700 TL'ya kadardır. Ve arkadaşlar bunları bir kenara attığımızı düşünün internette gördüm ve beğendiğim şu kore malı android iphonelar var. kamerasından tutun temasına, temasından tut kabına kulaklığına kadar herşeyi aynı. ve fiyatıda bana göre süper 400 TL. İşte sorumda bu madem bu cihazın android olması dışında iPhone'dan farkı yok neden fiyat aralığı bu kadar uçurum gibi? Bu cihazı sizce almalımıyım? 400 TL çok uygun. Almamak için tek sebebim az önceki sorduğum soru şimdiden tekrar tekrar tekrar teşekkürler 2 yıl garantisi var, 1 hafta memnun kalmazsak iadesi var, bu da sitesi> http://www.dorukstore.com/android-iphone-5c-8gb-mavi izleyin arkadaşlar sitenin videosu>www.youtube.com/watch?v=Ki-9kliSFFk TEKRARDAN TESEKKURLER

• Orijinal olmayan cihaz alacağına Lumia 525 al daha iyi okul biteseye kadar işini görür

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Erıs kullanıcısına yanıt
    yorumun için sağol Eris bugün iPad im içinde yardımcı oldun sağolasın
  • Cihaz garantiden geldiği zaman arkadaşınızın Apple kimliğinden çıkış yapın kendinize ait bir gmail hesabı ile giriş yapın
    Rica ederim

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Gazete bayisi apple store
  • En iyisi sen discovery al bu şartlar altında iphone imkansız.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.