Benim bi sorum olacaktı.Amerika'dan iPhone 3gs getirtmek istiyordum fakat internette okudugum soylentilerden sonra tekrar dusunmeye basladim. Amerika fiyati Apple Store'da 32GB'lik versiyonu sadece 300 dolar.. Buraya o fiyata sokabilirim. Fakat Turkiye'de operatorlerde calisma sorunu oluyormus, bunun icin de kirilabiliyormus. Fakat kirmayi deneyen insanlardan okudugum kadariyla telefon hepten yalan oluyormus?? Hic bunu tecrube eden var mi?? Yardimci olabilir misiniz bu konuda bana? Hic getirtme mi diyorsunuz yoksa??
Tesekkurler.
Yine aynı şey amerikada 300 Dolar değil Iphone 3GS o kontratlı fiyatıdır ordaki AT&T hattıyla alıp kontrat yapıyorsun her ay para ödüyorsun ve konuşma ve mesaj hakkın oluyor aynı türkcell ve vodofone yaptıgı kampanyalar gibi
Tamam 300 olmasın da 500 olsun Yine de buradan ucuz olacagi kesin?? Sonucta getirttigimde kirilip basarili bi sekilde calistirma orani nedir?
quote:
Orijinalden alıntı: selimser
Tamam 300 olmasın da 500 olsun Yine de buradan ucuz olacagi kesin?? Sonucta getirttigimde kirilip basarili bi sekilde calistirma orani nedir?
500 de değil hocam buradan ucuz ama burda 1600 ise orda 1200 civarında. Yani devasa bir fark yok farkın sebebide ötv ve diğer vergiler.
quote:
Orijinalden alıntı: noteb00k
quote:
Orijinalden alıntı: selimser
500 de değil hocam buradan ucuz ama burda 1600 ise orda 1200 civarında. Yani devasa bir fark yok farkın sebebide ötv ve diğer vergiler.
Aynen öyle ama getirirsen sorun olmaz snrm unlock yaparsın yada pasoport kaydı yaptırırsınız kullanırsınız
Pasaport kaydı normalde ne kadar bir ücrete yaptırlıyor acaba ?
quote:
Orijinalden alıntı: EstrEmO
normalde ücretsiz bir işlem, bende yaklaşık 1 ay önce yaptırdım.
quote:
Orijinalden alıntı: .WondercrafteR.
quote:
Ben Avea'dan 10 Liraya yaptırdım bu yaz
quote:
Orijinalden alıntı: tosbaga_tosbaga
normalde ücretsiz bir işlem, bende yaklaşık 1 ay önce yaptırdım.
quote:
Orijinalden alıntı: .WondercrafteR.
quote:
Ben Avea'dan 10 Liraya yaptırdım bu yaz
yani pasaport kaydı yaptırdıktan sonra başka hiç bir kayıt vergi vs ödemeden kullanabilir miyim cihazı? yani bu pasaport kydı dışında hiç bişeye gerek yok mu??
pasaport kaydı yapacaksın birtek birde sim unlock oda 5 dakıkalık iş
Hiçbir riski yok. Arkadaşlarında dediği gibi kayıt ettirip unlock yapıcaksın ve sorunsuzca kullanıcaksın.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme