Şimdi Ara

Iphone muzik aktarma yardim

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
8.090
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaslar selam , ben iphoneu aldim guzel guzel kullanyorum telefon olarak anca ipod olarakda kullaniyim istiyorum ama itunes a daha hic baglamadim , update eder falan bisey yapar diye bisekilde nasi muzik atacagimi bilmiyorum sonuc olarak. eger bilip yapmis olan birisi bi tutorial yazabilirse sevinirim
    simdiden tesekkurler.

• haha telefon olarak kullanamayip itouch olarak kullanan cok da, sen tam tersini isteyerek ilklere gecmissin derim

itunes'e korkmadan bagla, otomatik update etmiyor. iTunes sordugunda update edeyim mi diye HAYIR'i secersin, sorun olmaz... devamini iTunes uzerinden kolaylikla halledersin...

iyi muzikler
    cK
  • quote:

Orjinalden alıntı: cK2oo7

haha telefon olarak kullanamayip itouch olarak kullanan cok da, sen tam tersini isteyerek ilklere gecmissin derim

itunes'e korkmadan bagla, otomatik update etmiyor. iTunes sordugunda update edeyim mi diye HAYIR'i secersin, sorun olmaz... devamini iTunes uzerinden kolaylikla halledersin...

iyi muzikler
    cK

koptum

• neler görücez daha

Bence kullanmışken telefon olarakta korkmadan kullanın :) ama itunes sız olmaz :)
  • Arkadaşlar Itunes'dan Iphone'a müzik klasörü nasıl atılır bilen varmı acaba? İllaki libraryden mi seçmemiz gerekiyor? Id taglarla uğraşmak istemiyorum yokmu bu işin kolayı?
  • bi ana klasör açacaksın klasörün içinede ayrı ayrı klasörler açacaksın albüm isimleriyle ve resimleriyle birlikte sonra tek tek degil ana klasörü komple atacaksın biraz karışık oldu sanırım
  • eger açıklayıcı olmadıysa daha detaylı anlatayım bildigim kadarıyla
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Android Telefon Secimi
    3 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • klasörü nereye açıcam? klasörü nasıl atıcamki öyle bir seçenek yook? biraz detaylı anlatırsan sevinirim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi evren1 -- 16 Ocak 2008; 0:36:27 >
  • körolma emi sen
    itouch olarak kullanan gördümde senin gibisini görmedim
    birşey olmaz gir update etmez otomatik
  • galiba bu akımın 2. kullanıcısı benim. Telefonu kullanmaya başlayalı daha çok olmadı ama bende artık müzik dinlemek ve magic videoları yüklemek istiyorum. Ama kısaca benim sorunum nasıl iphone'u kendi bilgisayarıma(vista) tanıtacağım? yani son sürüm 7.6 itunes yükledim telefonum bilgisayarıma bağlı hatta şu anda magic videoları indiriyorum. Ama bilgisayarımda olan mp3 leri nasıl telefona atarım?
  • Blgisayarinizdaki mp3 leri itunes un icine atarsaniz, iphone ile kullanabilirsiniz.
  • ben sımdı bı suru sarkı attım ama bır tane daha atmam gerek sımdı farkettım
    dıger sarkılarıda tek tek bastan atıyor napıcam. bir dosya yapıp ıcıne tek sarkı atsam bu seferde teldekı dıger sarkılar sılınır mı
  • quote:

Orjinalden alıntı: pekarr

ben sımdı bı suru sarkı attım ama bır tane daha atmam gerek sımdı farkettım
    dıger sarkılarıda tek tek bastan atıyor napıcam. bir dosya yapıp ıcıne tek sarkı atsam bu seferde teldekı dıger sarkılar sılınır mı

O tek sarkiyi itunes'un icine surukleyin, yeterli.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.