Bildirim
iphone u tv ye baglama hk.
Modica® Konk - Vegan Deri RFID Korumalı Unisex Mekanizmalı Akıllı Cüzdan Kartlık, İnce Modern Minimalist Tasarım : Amazon.com.tr: Moda
https://www.amazon.com.tr/dp/B08XQGP92V
2 ay önce paylaşıldı
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
dostum orjinal tv kablosu alırsan bağlayabilirsin. yan sanayileri iphone kabul etmiyor. -
bugun biraz daha kurcaladim iphone u televizyona baglayip youtube ve telefon ile cektigim videolari izleyebiliyorum sorun yok. Fakat benim istedigim net tv ile tv izlemek kanallari aciyorum ses geliyor ama goruntu yok. Ayrica oyun da oynayamiyorum tv de ondada ayni net tv deki gibi ses var fakat goruntu alamiyorum tv de yaridimlarinizi ve fikirlerinizi bekliyorum. kullandigim kablo apple store dan 55 dolar vererek aldigim kablo, gerci alirken sorugum eleman dedi youtube ve cektiginizi videolari izleyebilirsiniz ama ben internette youtube da oyun oynayan falan da gordum
simdide cydia dan tvout programini indirip kurdum sonrada net tv yi tekrar acmaya calistim ilk sayfasi tv de gorundu ama iphone a dokundugumda herahngi bir tepki alamadim yani normalde tiklayinca kanal listesinin sayfasina gecmesi gerek ama ilk sayfada takilip kaliyor ugraslarim devam ediyor bakalim istedigim sonucu alabilecekmiyim hala yardimlarinizi bekliyorum
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi zeyne_aga -- 16 Ekim 2009; 2:55:21 > -
Hiç denemedim ama Cydia'daki ScreenSplitr adlı program işini görebilir. -
hemen deniyorum insallah isimi gorur
-
valla kardesim cok saol istedigim gibi oldu allah tuttugunu altin etsin -
Rica ederim, işini gördüğüne sevindim -
acaba bildigin ayni isi goren baska programlar varmi varsa soylersen sevinirim -
tvout kablosu 3.1.2 de işe yarıyormu 3.0.1 de calısmıyorduda -
quote:
Orijinalden alıntı: ender
tvout kablosu 3.1.2 de işe yarıyormu 3.0.1 de calısmıyorduda
yansanayi ise hiçbir zaman işe yaramaz. -
quote:
Orijinalden alıntı: ender
tvout kablosu 3.1.2 de işe yarıyormu 3.0.1 de calısmıyorduda
Benim fw 3.0 Onda calisti AMA senin bahsettigin fwlerde nasil olur hic bi fikrim yok -
merhaba arkadaşlar
jb siz 3gs var bende. screen splitr nerden yükleyebilirim? jb varken cydia dan yüklemiştim ama şimdi jb siz kullanıyorum.
Sayfa:
1
Benzer içerikler
- kapsam süresi doldu ne demek
- iphone 13 şarjı ne kadar gidiyor
- telefon kapalıyken alarm çalar mı
- iphone arama tuş sesi kapatma
- siri chatgpt kestirme
- iphone 16 pro max ağırlık
- iphone çok yakın olabilir
- 16 pro max lansman rengi
- iphone 15 sessize alma tuşu
- iphone spotify kilit ekranı albüm kapağı açma
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X