Şimdi Ara

iphone u tv ye baglama hk.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
4.008
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaslar aranizda iphone'u tv ye baglayip deneyen oldumu? basarili sonuc alan vrmi ben bagladim fakat bir turlu iphone'nun goruntusunu tv de alamadim

• dostum orjinal tv kablosu alırsan bağlayabilirsin. yan sanayileri iphone kabul etmiyor.
  • bugun biraz daha kurcaladim iphone u televizyona baglayip youtube ve telefon ile cektigim videolari izleyebiliyorum sorun yok. Fakat benim istedigim net tv ile tv izlemek kanallari aciyorum ses geliyor ama goruntu yok. Ayrica oyun da oynayamiyorum tv de ondada ayni net tv deki gibi ses var fakat goruntu alamiyorum tv de yaridimlarinizi ve fikirlerinizi bekliyorum. kullandigim kablo apple store dan 55 dolar vererek aldigim kablo, gerci alirken sorugum eleman dedi youtube ve cektiginizi videolari izleyebilirsiniz ama ben internette youtube da oyun oynayan falan da gordum

simdide cydia dan tvout programini indirip kurdum sonrada net tv yi tekrar acmaya calistim ilk sayfasi tv de gorundu ama iphone a dokundugumda herahngi bir tepki alamadim yani normalde tiklayinca kanal listesinin sayfasina gecmesi gerek ama ilk sayfada takilip kaliyor ugraslarim devam ediyor bakalim istedigim sonucu alabilecekmiyim hala yardimlarinizi bekliyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi zeyne_aga -- 16 Ekim 2009; 2:55:21 >
  • Hiç denemedim ama Cydia'daki ScreenSplitr adlı program işini görebilir.
  • hemen deniyorum insallah isimi gorur
  • valla kardesim cok saol istedigim gibi oldu allah tuttugunu altin etsin
  • Rica ederim, işini gördüğüne sevindim
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Kablo TV'den normal TV'ye geçme.
    geçen yıl önce açıldı
    Pc 'den apple tv'ye yansıtma
    12 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • acaba bildigin ayni isi goren baska programlar varmi varsa soylersen sevinirim
  • tvout kablosu 3.1.2 de işe yarıyormu 3.0.1 de calısmıyorduda
  • quote:

Orijinalden alıntı: ender

tvout kablosu 3.1.2 de işe yarıyormu 3.0.1 de calısmıyorduda

yansanayi ise hiçbir zaman işe yaramaz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ender
    tvout kablosu 3.1.2 de işe yarıyormu 3.0.1 de calısmıyorduda

Benim fw 3.0 Onda calisti AMA senin bahsettigin fwlerde nasil olur hic bi fikrim yok
  • merhaba arkadaşlar

jb siz 3gs var bende. screen splitr nerden yükleyebilirim? jb varken cydia dan yüklemiştim ama şimdi jb siz kullanıyorum.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.