Şimdi Ara

iPhone x ekran sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
21
Cevap
0
Favori
2.251
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Merhaba, geçen haftalarda iPhone x aldım cihazı ilk aldığımda ekranın sarı olduğunu düşündüm ama önemsemedim. Artık emindim ekranın farklı olduğundan. Sonra garantiye gönderdim. Cihaz geldi ama ekran yine aynı ve servis kağıdında yazan şey sorun yok mesajıydı. Ben cihazdan memnun değilim bu sebeple sizce ne yapmalıyım?

Not: cihazın ekranına yan açıdan bakınca renk değişimi çok bariz.
    Cevaplarınızı esirgemeyin lütfen.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Up

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • RAFREF kullanıcısına yanıt
    Dostum arıza değil o, ayarlardan true tone u kapatırsan ekran beyaz olacaktır. Ios 11 in ilginç ayrıntıları.
  • ya da düzelmez ise zorludaki teşhirlerle karşılaştır bakalım

• quote:

Orijinalden alıntı: aeozbay

Dostum arıza değil o, ayarlardan true tone u kapatırsan ekran beyaz olacaktır. Ios 11 in ilginç ayrıntıları.

True tone night shift hepsi kapalı. İps ekranlara göre daha sarı.

• quote:

Orijinalden alıntı: birinci keci sebo

ya da düzelmez ise zorludaki teşhirlerle karşılaştır bakalım

Kıyasladım sonuç, kimisi benimkinden daha beyaz kimisi benimkinden daha beyaz olmasına rağmen az parlak. Garantiye gönderdim bir şey yok diyor?

Ne düşünüyorsunuz?

• RAFREF kullanıcısına yanıt
    üretim ile ilgili olduğu için bunu bir hata olarak kabul etmiyorlar ama haklısınız tabiki niye olsun ki

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    iPhone 16 PM Ekran sorunları
    2 hafta önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • oled teknolojisinin sorunu bu aslinda. Ya sarimsi olur ya da mavimsi. Bazisi benim telefonum mukemmel beyazi veriyor dese de hic boyle bir telefon gormedim ben. Samsungun s serisi telefonlarini kullandim, durum o modellerde de ayniydi. Ekran uniformity sinde sorun yoksa menuden bir nebze duzeltebilirsiniz. Ben de sirf bu sorundan dolayi bir donem sony telefon kullandim. Amoled olmasin diye.

• true tondan dolayı bnm ekranda sarı ama beni hiç rahatsız etmiyor.

true tone nun özelliği değilmi zaten bu, beyazlar biraz sarımsı, siyahlar ise simsiyah gözükür.
  • Herhangi bir iPhone modeli ile yan yana koyup aynı ekranı açıp (örnek ayarlar ekranı) foto çekme şansınız var mıdır?
  • quote:

Orijinalden alıntı: cnspnky

Herhangi bir iPhone modeli ile yan yana koyup aynı ekranı açıp (örnek ayarlar ekranı) foto çekme şansınız var mıdır?

https://i.hizliresim.com/6y3GqE.jpg

https://i.hizliresim.com/yzb9o9.jpg

https://i.hizliresim.com/OyQO9z.jpg

• TrueTone kapalı demiştim.

• quote:

Orijinalden alıntı: Urthas

oled teknolojisinin sorunu bu aslinda. Ya sarimsi olur ya da mavimsi. Bazisi benim telefonum mukemmel beyazi veriyor dese de hic boyle bir telefon gormedim ben. Samsungun s serisi telefonlarini kullandim, durum o modellerde de ayniydi. Ekran uniformity sinde sorun yoksa menuden bir nebze duzeltebilirsiniz. Ben de sirf bu sorundan dolayi bir donem sony telefon kullandim. Amoled olmasin diye.

Hocam biraz daha açıklar mısınız, Daha detaylı konuşur musunuz?

• İlk aldığımda true tone u sevmemiş bu sebeple kapalı kullanmaya başlamıştım. Ama artık true tone'a alıştım. Memnunum şahsen.
  • Bu OLED ekrandan kaynaklaniyor. Zam beyaz veremiyor sarimsi yunusak bir görüntü veriyor ancak ben öyle olmasini daha cok sevdim, gözleri cok yormuyor. True tonu kapatinca mavimsi bir beyaz oluyor, bence truetone ile sarimsi daha güzel.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: RAFREF

quote:

Orijinalden alıntı: Urthas

oled teknolojisinin sorunu bu aslinda. Ya sarimsi olur ya da mavimsi. Bazisi benim telefonum mukemmel beyazi veriyor dese de hic boyle bir telefon gormedim ben. Samsungun s serisi telefonlarini kullandim, durum o modellerde de ayniydi. Ekran uniformity sinde sorun yoksa menuden bir nebze duzeltebilirsiniz. Ben de sirf bu sorundan dolayi bir donem sony telefon kullandim. Amoled olmasin diye.

Hocam biraz daha açıklar mısınız, Daha detaylı konuşur musunuz?

ayarlar-genel-erisebilirlik-ekran kolaylıkları-renk filtreleri

renk tonunu aktiflestirip ayarlarla oynarsanız sarılıktan kurtulabilirsiniz

• quote:

Orijinalden alıntı: _turbo_

Bu OLED ekrandan kaynaklaniyor. Zam beyaz veremiyor sarimsi yunusak bir görüntü veriyor ancak ben öyle olmasini daha cok sevdim, gözleri cok yormuyor. True tonu kapatinca mavimsi bir beyaz oluyor, bence truetone ile sarimsi daha güzel.

katılıyorum.
    mavimsi beyaz yerinse, sarımsı beyazı tercih ederim. kesinlikle gözü yormuyor. bence kasıtlı yapılmış birşey bu.
  • Urthas kullanıcısına yanıt
    Dediklerini yaparsa ekrandan hic tat almaz dedigin olayi 6s-7 gibi cihazlarda denendi daha kötü daha mavi oluyo ekranla oynamamak en iyisi o ayarlari aklindan cikar sen bile kullanma tavsiye etmiyorumm:)

• True olayi ni halen anlamamiş arkadaşlar var o özelik konduki istedigin vakit acip kapatabilesiniz gözleri yormamak için konuşan özelik ama arkadaşin kastti cihazinda başli başlica üretimden kaynaklanan true ton lu üretilmiş olmasi :)) arkadaş apple bunu hata olarak kabullenmiyor kisacasi üretimde iki firmanin farkli ekran üretmesinden kaynaklaniyo yapicak bişey yok kullanicaksin yada saticaksin..bu tür ekranlara alişik olman gerek artik bu yil beklemiyoduk ama tekrar cikti piyasaya yapicak bişey yok kullan gitain takma kafana..

• quote:

Orijinalden alıntı: Buhar Abi

TrueTone Gören Masum Köylü.

o ozelliklerin kapali oldugunu soylemis nereden okudunuz konuyu?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.