< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Bildirim
Maddi durum müsaitse kesinlikle XS...
|
Bu batarya konusunda uzun kullanım testlerini inceleyebilirsiniz. Xs,max ve xr kullanım, batarya performans videoları var ve forumda bahsedildiği gibi xr’ın batarya konusunda bir artısı yok, ben söylemiyorum video linkleri bırakabilirim. İkinci konu ekran. Xr’da kullanılan ıps lcd apple’ın yıllarca kullandıgı ekran. 2 senedir x ve xs kullanan biri olarak lcd ekranlı bir iphone Gördüğümde bana çok bayat geliyor. Sırf ekran, kasa için xs diyorum. Xr’ı xs ve xs max kısasında bir telefon olarak görmüyorum. Kaldı ki xr’ın işlemcisi yeni olmasa x dahil xr’dan kaliteli bir cihazdır.
|
Öncelikle arkadaş xs max kaba olacağı için xs veya xr demiş. Sonrasında da xr ile ilgili batarya test videosu buyrun linki:http://dhbr.co/bsZ6
Gerçek hayatta da forumda iki cihazı da yani xs max ve xr ‘ı benzer koşullarda kullanan arkadaş var. Xr kesinlikle batarya konusunda iki cihazdan da önde. Xs ile aslında kıyas yapmaya bile gerek yok. Ekran ve diğer farklılıkların aradaki fiyat farkına değip değmeyeceği ise tartışılır.... |
Pardon şimdi fark ettim max ifadesini ayrı yazdığınızı. Ancak videoların altındaki yorumlara da bakmanızı tavsiye ederim. Çünkü orada iki cihazı da kullanan kişilerin de yorumları var. Zaten xr kağıt üzerinde baktığınızda daha düşük çözünürlük ve daha büyük pil kapasitesi ile xs’i günlük kullanımda geride bırakacağı aşikar. Xs için X’ in bile gerisinde kaldığı ile ilgili yazılar vardı batarya konusunda...
|
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Blackrz -- 10 Nisan 2019; 16:29:39 > < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > |
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi FthK. -- 10 Nisan 2019; 18:36:37 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Blackrz -- 10 Nisan 2019; 18:39:41 > < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Blackrz -- 10 Nisan 2019; 18:46:24 > < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > |
|
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
|
|
|
|
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
|