Arkadaşlar aracımla iphone4 eşleşmiyo,bunu yapabilen var mı yapıyorsanız anlatımısınız teşekkürler..
Araç nedir ?? Şifre vs işlemleri Hallettin mi ?
araç mercedes c180,bluetoothu açıyorum ama telefon aracı görmüyor?şifre dediğin sanırım,telefonun aracı gördükten sonra yapılması gereken işlem...sen yapabiliyormusun iphone4 le araca bağlantı?
Dostum normal bir cihazla eslesir gibi siradisi bir durum yok, aracin bluetooth ayarlarini bi kontrol et istersen gorunur olma olmama,ya da baska bir bluetooth cihaza onceden eslesmisse o bagin koparilmasi baglantinin sifirlanmasini ister ben megane coupe de gayet guzel kullaniyorum, hem muzik calar hem de telefon olarak
Menüden ayarlar-genel-bluetooth seç. Bluetooth'u aç. Var olan bağlanılabilecek cihazlar aşağıda sıralaranır. Oradan seçip aracın sana verdiği 4 haneli kodu yazacaksın. O kadar. Hayırlı olsun.
quote:
Orijinalden alıntı: flex_brk
araç mercedes c180,bluetoothu açıyorum ama telefon aracı görmüyor?şifre dediğin sanırım,telefonun aracı gördükten sonra yapılması gereken işlem...sen yapabiliyormusun iphone4 le araca bağlantı?
Hocam yanlış hatırlamıyorsam dışarıdan eslestir diye bir seçenek olacaktı araç menüsünde, benimde vardı cok uğraşmıştım ama tek hatırladığım telefon üzerinden degil araç üzerinden yapacaksın herseyi.