Şimdi Ara

iPhone6+'a Beats urBeats Kulaklık bu fiyata alınır mı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
1.450
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Bulunduğum ülkede (Rusya'da) Media Market'te bir indirime rastladım..

iPhone6+'a Beats urBeats Kulaklık bu fiyata alınır mı?

Beats urBeats (2012) kulaklık 3.637 Ruble Yani aşağı yukarı 155 TL diğer mağazalara göre neredeyse yarı yarıya bir indirim Sadece Media Market'te...

Media Market Rusya ürün linki; 155 TL https://www.mediamarkt.ru/item/1214055/beats-urbeats-matte-black-ub-1-naushniki-provodnye

Apple Store Türkiye Fiyatı 340 TL;http://store.apple.com/tr/product/MH7H2ZM/A/beats-by-dr-dre-urbeats-kulak-i%C3%A7i-kulakl%C4%B1k

Beats ABD orjinal sayfasında fiyatı 99$http://www.beatsbydre.com/earphones/urbeats/beats-urbeats.html

Media Market olduğu için sahte olacağını düşünmüyorum.. Beats urBeats kullanan var mı aranızda? iPhone6+ kullanıyorum.. iPhone kulaklığı dışında iyi bir performans alabilir miyim? Ürünün yanında 2012 yazıyor bunun bir anlamı var mıdır? kararsız kaldım.. Görüşlerinizi almak için bu konuyu açtım.. Yorumlarınızı bekliyorum.. Teşekkürler..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi JanJan93 -- 11 Mart 2015; 0:19:16 >

• Bende beats audio kullanıyordum aynı böyle ses kalitesi mükemmel ama bozuldu hemen.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Alabilirsin kampanya iyiymiş , ama fiyatını (standart fiyatını) hakeden bir kulaklık değil . Basshead bir kulaklık arıyorsan o fiyata alınabilir.
  • iPhone 6 ve urbeats kullanıyorum. Başka kulaklığa geçemiyorum. Özellikle bass konusunda almış yürümüş bi kulaklık.
  • ulasates kullanıcısına yanıt
    Hocam peki iPhone'nun kendi kulaklığıyla kıyaslama yapacak olursak?

• Beats kulaklıklar , genel olarak imaj kulaklıkları .

Kaliteleri üst düzey değil . 150-200 liraya alınabilecek Bir audio technica ' nın ciddi manada gerisinde kalıyor.

Beats Pro modelini bu yorumdan dışarıda bırakıyorum . Fakat studio model kulak üstü kulaklık , yine rakiplerinin gerisinde .
  • quote:

Orijinalden alıntı: JanJan93

Hocam peki iPhone'nun kendi kulaklığıyla kıyaslama yapacak olursak?

Yanında gelen orjinal kulaklığından çok daha iyidir. Kıyaslamaya sokmak doğru olmaz .

Zaten birisi in-ear kulaklık diğeri ise semi in-ear diyebileceğimiz kategoride bir kulaklık .
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Galaxy Buds Tek Kulaklık Bağlama
    3 hafta önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Bu fiyata alınır mı diyorsunuz? dinlediğim tarz müzikler genelde deep tarzı baslı müzikler
  • Bence alınır amazon ebay vb daha ucuza da bulunamaz sanırım
  • quote:

Orijinalden alıntı: JanJan93

Bu fiyata alınır mı diyorsunuz? dinlediğim tarz müzikler genelde deep tarzı baslı müzikler

Beats ' in iyi olduğu tek konu basslar . Tiz , mid , vokal gibi konularda bu fiyattaki audio technica kulaklıklarının gerisinde kalıyor fakat bass seviyorsanız , kulaklığı beğenirsiniz. Genellikle yoğun bass oluyor kulakiçi beatslerde.
  • Up

• Xioami piston 2.1 kullanıyorum yaklaşık 2 aydır
    Ancak almadan önce benim de niyetim urbeats idi
    Tabi yılbaşı Zammı gelip 250 liralık kulaklık 340 olana kadar
    Sonra lanet olsun dedim bunu aldım
    Forumda bi arkadaştan 45 liraya
    Bas konusunda tatmin edici bi alet
    Ha bi urbeats olur mu onu bilemem kullanmadığım için
    Ancak bazı arkadaşlar diyor ya Beats o Paraları haketmiyor vs diye
    Cidden geçen iPad aldığım yerde bu kulaküsütü bi beats vardı soloydu herhalde modeli
    Dedim abi deneyebiliyormuyuz
    Tabiki dedi
    Bi taktım şöyle açtım Spotify da Bi kaç şarkı
    Benim kullandığım kulaklıktan bi fark duymadım
    Bide kulaküsütü olanlar daha kaliteli sesler veriyor diye biliyorum
    Tabi bi urbeats deneyimim olursa onuda kıyaslarım bizim aletle
    Kısacası xioami piston u öneririm arkadaşlar
    Hani alternatif olsun diye söylüyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi talhayarici -- 13 Mart 2015; 21:23:04 >

• Haketmiyor
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.