Şimdi Ara

ipod Ölü Pixeller?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
328
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Selam , arkadaşla yolda yürürken arkadaşın ipod 4 son çıkmış olan yere düştü ve sol üst tarafında saatin kızasında 1cm lik yatık bir çizik çıktı muhtemelen ölü pixel olabilir diye düşünüyorum ama düşünce ufak birşeydi 1 saat sonra uzadı 1cm falan oldu. bunun düzeltilme olasılığı varmıdır yoksa ölü pixelmi dediğim gibi ancak garanti mi halleder ?

• Durumu açıklayan resimler olsa daha net cevaplar alırsınız.

İlk başta küçük birşey se ve büyüyorsa ekran kaynaklı bir sorun çözümü donanımsal yani tamir parça değişimi cihaz garantili ise garantiye gönderin.
    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ekran içerden patlamış dostum ölü pixel sadece pixeldir 1cm uzunluğuna ulasamaz gecmis olsun

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi *GameOver* -- 2 Ağustos 2012; 12:52:33 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: *GameOver*

ekran içerden patlamış dostum ölü pixel sadece pixeldir 1cm uzunluğuna ulasamaz gecmis olsun

garantimi diyoruz o zaman garantisi vardır diye düşünüyorum 4.nesiller daha yeni bu aralar yeni aldı ikinci el olarak ama fatura falan yok garantiye yollansa sorun olurmu faturamı lazım ? hp gibi seri numarasından bulamıyorlarmı acaba garantiyi ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: ThEnD©

quote:

ekran içerden patlamış dostum ölü pixel sadece pixeldir 1cm uzunluğuna ulasamaz gecmis olsun

garantimi diyoruz o zaman garantisi vardır diye düşünüyorum 4.nesiller daha yeni bu aralar yeni aldı ikinci el olarak ama fatura falan yok garantiye yollansa sorun olurmu faturamı lazım ? hp gibi seri numarasından bulamıyorlarmı acaba garantiyi ?

Hocam ekran içerden patlamış garanti bile en az 200 ister servise verirken bari şarja taktım kendi kendine oldu de mucize belki inanırlar çünkü şarj telefonun sıcaklığı artırır genleşmeye müsait olur

• quote:

Orijinalden alıntı: Voilet

quote:

Orijinalden alıntı: NavyCat

quote:

Orijinalden alıntı: Voilet

quote:

Orijinalden alıntı: NavyCat

quote:

Orijinalden alıntı: ibrahimhd

Caps olsa daha net cevaplar alırsınız.

İlk başta küçük birşey se ve büyüyorsa ekran kaynaklı bir sorun çözümü donanımsal yani tamir parça değişimi cihaz garantili ise garantiye gönderin.

Yemin ederim sizin yüzünüzden Türkçe bu halde. Caps nedir arkadaş ? Resim çekseydiniz diyemiyormusun ?

Resim çekilmez, fotoğraf çekilir. Madem türkçe dersi veriyorsunuz.

Evet, yanlıkla yazdım. İyice inciye çevirdiniz burayı. RESİM ÇEK RESİM ÇEK.

İnci'yi bilmem girmem. Ama siz gayet iyi biliyorsunuz ki inciye çevirdiniz diyorsun yaptığın şeyler inci tarzı demek ki

Saçmalama. Alakam olmaz. Caps nedir

• quote:

Hocam ekran içerden patlamış garanti bile en az 200 ister servise verirken bari şarja taktım kendi kendine oldu de mucize belki inanırlar çünkü şarj telefonun sıcaklığı artırır genleşmeye müsait olur

O zaman arkadaşa kötü haber vericem 200 de çokmuş garantiye girmiyor o zaman bu olay değilmi
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Ekranda Pembe piksel sorunu
    13 yıl önce açıldı
    Laptopta ölü piksel sorunu
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: ThEnD©

Selam , arkadaşla yolda yürürken arkadaşın ipod 4 son çıkmış olan yere düştü ve sol üst tarafında saatin kızasında 1cm lik yatık bir çizik çıktı muhtemelen ölü pixel olabilir diye düşünüyorum ama düşünce ufak birşeydi 1 saat sonra uzadı 1cm falan oldu. bunun düzeltilme olasılığı varmıdır yoksa ölü pixelmi dediğim gibi ancak garanti mi halleder ?

Ölü piksel dediğin var olup da çalışmayan pixeldir.Bu dediğin bildiğin kırık.
  • Başımdan benzer bir olay geçti anlatayım. iPod 4G elimdeydi bir bankta oturmuş kurcalıyordum. Arkadaş elime vurdu iPod taklalar atarak yere tam anlamıyla çakıldı.Slide to unlock yazısının o oku var ya tam o köşede 40-50 tane piksel öldü. O heyecanla geldim evearaştırıyorum programlar falan varmış ama takılan pikseller içinmiş. Dedim kader böyleymiş cihazı böyle kullanıcaz. Kapattım gece, sabah açtığımda 2 tane filan kalmıştı ölü piksel sonra gün boyu kullandım cihazı kalan 2 piksel de düzeldi O kısımda renkler biraz daha sıcaktı şimdi o da düzeldi ama köşede ezik var o düzelmiyor

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.