Şimdi Ara

İptal olacak sorular ve sonuç açıklanma seyri(tahmindir)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
21
Cevap
1
Favori
424
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 1. Sonuç 25inde gece düşmeye başlayacak
    2.si abarttığınız kadar uçmalar olmayacak 2014 gibi olcak
    3. türkçede soru iptalı olmayacak olsa bile hangisi farklı köktendir çünkü içinde fiilimsi de vardı
    4. Matematik problem iptal olmaz fonksiyon bi ihtimal
    5.sosyalden bir iptal olabilir hidrografya başka iptal sanmiyorum tmci olduğum için fen hakkında bir fikrim yok
    Diğer hususta türkçede ve matematikte iptal olan sorular işaretleyene fen ve sosyalde ise o dersten min 1 işaret yapana puan verecektir

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Mantıklı geldi. Hayırlısı

• Hocama destek veriyorum fende de 2 iptal olur kaykay ve isi sicaklik

• boşverin 25 inde ögrencez zaten
  • iptal olacak sorular:

Hidrografya sorusu, fonksiyon sorusu, kaykaylı soru ve ısı sıcaklık sorusu. Dediydi dersiniz
  • Ulan gündem değiştirsinler bir şey yapsınlar açıklasınlar şunu yeter yav Sonuca baka baka içmek istiyorum sene başından beri
  • Azemsahineta A kullanıcısına yanıt
    felsefe 32.soruda cevap değişmesi lazım ama buda görülmemiş bir uygulama olduğu için iptal bekliyorum çok açık bir soru tmci olarak bunu atlaman şaşırttı beni geri kalanlarına bende katılıyorum
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Yeni baskan gece sonuc aciklamiyor diye biliyorum

• Soruyu işaretleyene puan verilmesi boş bırakana puan verilmemesi çok saçma olur. Ben o soruları boş bırakmadım fakat neden mükafatlandırılması gereken kişi cezanlandırılsın ki?

• quote:

Orijinalden alıntı: tırışka

Soruyu işaretleyene puan verilmesi boş bırakana puan verilmemesi çok saçma olur. Ben o soruları boş bırakmadım fakat neden mükafatlandırılması gereken kişi cezanlandırılsın ki?

Yoktur hocam öyle bişey. Eğer öyle bişey varsada büyük saçmalık.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bir rivayete göre geçen senelerde biri soru hatalı şıklarda cevap yok diye boş bırakmış, soru iptal olmuş, işaretleyenlerin doğru, boş bırakanların boş sayılmış. Ve o biri küfür etmiş

• Dr.Cocktail kullanıcısına yanıt
    Neden iptal edilmesi gerektiğini düşünüyorsunuz?

• quote:

Orijinalden alıntı: erotikbrokoli

quote:

Orijinalden alıntı: tırışka

Soruyu işaretleyene puan verilmesi boş bırakana puan verilmemesi çok saçma olur. Ben o soruları boş bırakmadım fakat neden mükafatlandırılması gereken kişi cezanlandırılsın ki?

Yoktur hocam öyle bişey. Eğer öyle bişey varsada büyük saçmalık.

Umarım yoktur. Abbas Güçlü dersten bir soru işaretleyeninki doğru sayılır fakat Ösym nin ne yapacağı belli olmaz dedi.

• quote:

Orijinalden alıntı: hakim66

Bir rivayete göre geçen senelerde biri soru hatalı şıklarda cevap yok diye boş bırakmış, soru iptal olmuş, işaretleyenlerin doğru, boş bırakanların boş sayılmış. Ve o biri küfür etmiş

Ne dese hakkıdır.

• Felsefe sorusu hatalı değil bence. Çünkü orada biraz otodeterminizimden de bahsediyordu kendini ahlak yasalarından çıkarmak vs. Fende kaykay ve ısı sorusu iptal olabilir. Diğer konularda katılıyorum.

• Felsefe sorusundada ben sana katılıyorum

• tırışka kullanıcısına yanıt
    Ben hiç duymadım testte en az 1 soru çözmesine rağmen iptal edilen soruyu boş bıraktı diye puan alamayanı.. İptal edilen sorunun bulunduğu testte herhangi bir işaretleme yapan kişinin o sorusu doğru sayılır.

• İsi sicaklik doğru kefilim soruya 1-2-3

• Olum islem hatasi yaptigim soru bilimsel olarak yanlis cikti olaya bak Keske dayasalardi zor bi soru olmadi boyle

• cevap hatalı otodeterminizim ile alalakası yok o paragrafta anlatılanların
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.