Şimdi Ara

İptal talebini geri çekemiyorum

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
716
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Evim İstanbul’da . İstanbul’daki Türknet hizmetimin numarası: 1269126
    Yazlığımın olduğu Bolu’ya 2-3ay önce Türknet aldım. Numarası: 2143778
    Fazla para ödememek adına Gezgin internet paketinizi yazlığımda kullanmak için Bolu’daki hizmetimi iptal edip İstanbul’daki internet hizmetimi gezgin internet ile Bolu’da kullanma kararı aldım. Bu hususta da Bolu’daki hizmeti edevlet üzerinden kapatma başvurusunda bulundum. Ardından İstanbul’daki asıl hesabım adına gezgin internete başvurmaya çalıştım fakat bilgileri girmeme rağmen başvuramadım. Destek ile yaşadığım diyalog şu şekilde

Hala geri dönüş alamadım. Ben siz hizmet almaya çalışıyorken benimle ilgilenen bulamıyorum. Telefonlarına bakan zaten yok orası zaten ayrı konu
    Bir de bu sabah bana şöyle bir posta geldi

Ben ayrılmaya değil tam tersine geri gelmeye çalışıyorum. Benimle ilgilenen yok. Üstüne bir de gittiğinize üzüldük gitmeyin diye mail geliyor. Yahu gelebilsem geleceğim de beni dinleyen yok ki :\

Bu arada sınavıma girebilmek için birazdan internet kafeye gideceğim. İlginiz için teşekkürler Türknet.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >

• Merhaba, hizmetinizi kontrol ettiğimde iptal talebiniz 21.08.2021 tarihinde talebiniz üzerine geri alınmıştır. Hizmetiniz 2 saat 3 dakika online durumdadır.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.