Şimdi Ara

İrade Hakkında

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
348
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar yaptığım işler hep kısa süreli,uzun süre bir işle uğraşamıyorum.yani güçlü bir iradem yok.

Mesela bi spora başlıyorum 2 ay sonra bırakıyorum,ders çalışmaya başlıyorum 2 hafta sonra bırakıyorum.

Kısaca,güçlü bir iradeye nasıl sahip olabilirim,uzun süre bi işe nasıl bağlı kalırım.

Yorumlarınızı bekliyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-D6660CF1B -- 5 Şubat 2016; 23:16:48 >

• Bende de benzer durum var. Çok boşvermis yaşıyorum. Tembelim. Bir isi uzun sure devam ettiremiyorum ve sürekli hayal kuruyorum. Yardim edebilecek birileri varsa lutfen cevaplayabilir mi?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bu sorunla ben de uğraşıyorum uzun zamandır ve gerçekten insanın gelişmesini engelleyen en büyük duvar

http://multiyasam.com/oz-disiplin-nasil-saglanir/ bu yazıyı okumanızı tavsiye ederim
  • Themono kullanıcısına yanıt
    Öncelikle tesekkürler. Öz disiplin kelimesini gorunce geldi aklima 8.sinifta mat hocamiz sutekli olarak otokontrolunuzu gelistirin derdi. Zamaninda onu dinleseydim belki simdi boyle olmazdim. 17 yasindayim sizce gec kalmis miyim? Umut var mi?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Veronicaa -- 6 Şubat 2016; 16:00:08 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: azad112

Öncelikle tesekkürler. Öz disiplin kelimesini gorunce geldi aklima 8.sinifta mat hocamiz sutekli olarak otokontrolunuzu gelistirin derdi. Zamaninda onu dinleseydim belki simdi boyle olmazdim. 17 yasindayim sizce gec kalmis miyim? Umut var mi?

İnsanın özdisiplinini sağlayabilmesi için bi yaş sınırı olduğunu düşünmüyorum ben 20 yaşındayım özdisiplin,irade,bir işin sonunu getirmek,azim tarzı sorunlarımı araştırmaya başlayalı daha bir 2-3 ay oluyor lisedeyken bulunduğum durumun pek de farkında değildim o yüzden aklım beş karış havadaydı hayalim olan bölümü kazanamadım bu yüzden aynı kategoride başka bir bölüme geçtim ama hayatımdan memnum değilim çünkü hala bir tarafım hayalim olan bölümü istiyor keşke ben de 17 yaşındayken senin gibi düşünebilseydim irade işin sonunu getirme falan diye :) tabi şimdi yine çalışıyorum ygs orası ayrı pes etmek yok

Umarım hepimiz bu sorunlarımızı aşıp özdisiplinimizi sağlarız

• Themono kullanıcısına yanıt
    Deneyecegim en azindan. Vakit ayirdiginiz icin tesekkurler.

• tıkla
    belki yardımcı olur,izlemenizi tavsiye ederim.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    İrade Terbiyesi okuyan var mı
    3 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Su an mobildeyim ve net az kaldi bir ara bakarim.

• Veronicaa kullanıcısına yanıt

çözdün mü

• Yaş oldu 24 hala aynıyım :(

• Veronicaa kullanıcısına yanıt

benim de üni sınavım var 7 ay kaldı bir senedir düzelemiyorum valla @mk

• Ne yaptın

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.