Şimdi Ara

İran’ın tanıttığı “kuantum” işlemcisi alay konusu oldu (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
131
Cevap
1
Favori
6.699
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
32 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Tamam dalga geçelim ama ALGORİTMA denen şey farklıdır. Ben öyle bir algortima yazarım ki mega güvenlik korumalı trilyar veriyi aynı yere depolar. Fakat tek bir veriye erişmek için günler gerekebilir.

Yani basit düzeneklerde KUANTUM ALGORİTMASI oluşturulabilir. Fakat bunun kullanılabilir olması için muazzam hesapları anında yapan kuantum bilgisayarı gerekir.

Artı ben bugün basit devre şemalarımı Çin'e yollayıp ENTEGRE olarak yaptırabiliyorum. Bu tür şeyler popülerlik kazanırsa piyasaya da satılabiliyor. Üretici firma icat eden firmadır, diye birşey yok.

• eyildiz kullanıcısına yanıt
    Birde vibsan var. Onuda unutmayalim :))

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Halkını dinle kandıran yöneticiler her yalanı söylüyor ve bu ülkelerde ne Allah oluyor ne ekonomi ne adalet ne eğitim ne liyakat. Allah'tan biz böyle değiliz bizim siyasetçiler hiç dini kullanmıyor zerre yalan söylemiyor

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • hanahmet H kullanıcısına yanıt

Din düşmanlığı yok. Münafık düşmanlığı var. Kitapta en çok geçen kelime münafık. Yani sizden gibi görünüp sizi kullanırlar. Gerçek dinden uzaklaştırırlar. Buna rağmen müslümanlığa inanıp da kitabına inanmamak nasıl bir şey şaşırıyorum. Müslümanlığa göre zaten Allah kendi uyarıyor defalarca. Ama bizimkiler başını secdeye koyandan zarar gelmez diyor. E Allah'a yalancı demiş oluyorlar aslında farkında değiller okumadıkları için.

Defalarca Hristiyanlık'ta da her dinde de bu yaşanmış. Hala misal utanmadan papalığın olabilmesi de çok enteresan. Yani biz dinin temsilcileriyiz dediler. Dünya yuvarlak diyene hayır hristiyanlıkta bu yok deyip astılar. Dünya merkezde değil, güneşin etrafında dönüyor diyeni, hristiyanlıkta bu yok deyip hapsettiler. Daha neler neler. E hristiyanlıkta bu yok dedikleri her şey bir bir ortaya çıktı. Yani bu durumda ya hristiyanlık yalan olmalıydı ya da dünya düz olmalıydı.

Kuzey Kore'ye gelirseniz orası zaten Rusya ve Abd savaşının bölünmüş parçaları. Onların zaten hiç şansı yok. Ama biz cumhuriyetten, ve daha öncesinde çok daha köklü bir geçmişten geliyoruz.

• Spider_hip kullanıcısına yanıt

pek farklı değil. Senin bahsettiğin ortodoks yahudiler konu o da değil çünkü İsrail denilen devlette tamamen ilkokuldan itibaren din ve sayasi propaganda ile insan yetiştirir ama teknolojide de gayet iyiler bunu kabul et senin tezin tamamen saçmalıktan ibaret olduğunun en büyük örneği evet İsrailin ta kendisidir. İsraile ait teknolojilerini bir araştırısan konunun din ile alakalı olmadığını anlayabilirsin. Ben yahudilerden bahsetmiyorum zaten İsrail kurulduğundan beri geliştirilen ve geliştirilmeye devam eden teknolojiden bahsediyorum :)

• Orta Doğu bataklığından anca böyle rezillikler çıkar. Türkiye'nin de içine çekildiği pislik burası.

• Din ile ülke yönetiliyor , ilim bilimden uzak malesef bunlar olacak

Hatta bizim Türkiye'deki o yolda daha önce şu haber çıkmıştı , devletten çoğu kişide inanmıştı buna zamanında düşünün vizyonu eğitimi

Biliyor Musunyoutube
    Yerli ve Milli demişlerdi Çin'den sipariş verdikleri ortaya çıktı... Anakart ürettik dediler devletten destek istediler. Ferit Borku ve ekibinin geliştirdiği yerli ve milli anakartın Çin malı bir ürün olduğu anlaşıldı.
    https://www.youtube.com/watch?v=TWhiNo2vhV0&feature=youtu.be

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Stenoz kullanıcısına yanıt

İsrail dediğim gibi tamamen proje bir devlet. Daha dün kurulmuş bir devlet. İsrail demek yahudi demek. Yahudi demek zaten dünyanın her yerinde her kademeye sızmış bir kült demek. O yüzden onunla o kıyas tutmaz. Bugün zaten Abd'yi kuran, yöneten Yahudiler. İsrail dediğin kukla devletin tabiki teknolojisi olacak. Ama alt tarafı 50 yıldır çölde kurdukları okullar sayesinde değil. Orası dediğim gibi her zamanki din propagandası ile beyinleri yıkanarak orada yaşamaya ikna edilen, büyük israil projesi için kullanılan insanlar.

Yani maalesef dünyanında her yerinde dinle alakası olmayan kötü insanlar, dindar gibi gözükerek, dinlerin başına geçip, inananları da koyun gibi sağmışlardır. Herkesi de farkında olmadan dinden çıkartmışlardır. Şimdi Tr'nin %99 u müslüman falan deniyor ya, daha büyük yalan yoktur herhalde. Zaten bir ton deist, ateist var. Her taraf imamhatip yapıldığında forumlarda tonla yazıyordu ben ateistim ama sırf para var diye tabi ki imam olacağım diyordu millet. :D Ha gelelim kendini müslüman sananlara. Camiden çıkan topluluğa soruyorsun, yarısı kelime-i şahadet i bilmiyor, söyleyemiyor. E onu bilmeden müslüman olamıyor zaten. Yani müslüman değil, ama öyle olduğunu sanıp camiye gidiyor, komikliğe bak. Kimisi arapça söyleyebiliyor anlamını bilmiyor. E o da kural, anlamını bilerek kalpten söylemek gerekiyor. Harry Potter'cılık oynamıyorsa şayet. Büyülü kelimeleri söyleyince özel güçler açılmıyor. Yani bu basit bir örnek. Kelime-i Şahadet'ten zaten toplu 85 milyon sorgulansa 45 milyonu geçemez eminim.

Ha diğer taraftan bakıyorsun tarikatlar aslında dinden çıkartma merkezi gibi çalışıyor. Yahu ben hayatımda bu kadar sevişmeyle bozmuş, aklı fikri sırf oraya çalışan güruh bir tek orada görüyorum. Sürekli bir cennet tasvirleri ama karı kız, zevk, sefa üzerine. Yok cennetteki kızın bir saç teli şu kadar zevke bedel olacakmış, yok erkek bilmem kaç aslan gücünde olacakmış, günde bilmem kaç posta şey yapabilecekmiş. Hani o tasvirlerden yola çıkan bilmeyen biri der ki yaratıcı diğer tarafta genel ev işletiyor herhalde. Bir de spesifik rakamlar veriliyor zevklerin eşitliğini tasvir için. Bir de bu kafaları takip eden tonlarca müslüman olduğunu iddia eden insan var.

Geçen mesela bir tarikatın sayfasına yazdım, bayağısı bir aydınlandı. Sadece şunu söyledim. Ya dedim rakamlara niye bu kadar takılıyorsunuz. Yok ne kadar kız olacak, yok tam olarak şu zevk kaç bilmemneye eşit olacak. Dedim pazarlık mı yapıyorsunuz yaratıcı ile. 50 zevke eşit olursa iyilik yapmayacak mısınız. Zaten dedim, diyelim ki yaratıcı çıktı ve ben cehennemi kaldırıyorum dedi. Ceza yok dedi. Artık kötülük yapmaya mı başlayacaksınız. Sonra yaratıcı tekrar çıktı ve ben cenneti de kaldırıyorum, ödül falan yok dedi. Dedim kaçınız davranışını değiştirecek. E dedim cennetteki ödüller, rüşvetler için iyi olmaya çalışıyorsanız ya da cehennemdeki cezalardan, acılardan korktuğunuz için sırf kötülükten uzak duruyorsanız zaten yaratıcı için değil kendi çıkarınız için böyle davranıyorsunuz. Çıkarcılık ile iyilik nasıl oluyor diye sordum. Yani bir Allahın kulu da demiyor ki yahu cennette karı kızı bırakta yaratıcının yaratmış olduğu bu inanılmaz matematik ile, fizik ile kimya ile dolu evreni anlayabilecek miyiz. Quantum nasıl çalışıyor, bu sistem, plank sabitleri, sicim teorilerini ve devamını anlamak isterdim diye kimse talepte bulunmuyor. Varsa yoksa şöyle zevk, böyle güzel kız. Adamların çoğu, haklısın düşünüyorum da ben de aslında çıkar için, cennetteki bu ödüller için iyi olmaya çalışıyordum dedi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Spider_hip -- 11 Haziran 2023; 10:41:19 >

• din afyondur

• Nasıl gittiniz?

• Broon kullanıcısına yanıt
    ???

• tobepeople kullanıcısına yanıt

Bu kadar bobinajcı taştan kazanıyor parayı zaten.

Bilmediğin konularda konuşmasan keşke.

• bu devrim muhafızlarını kandıran kişi kim ise kelle koltukta geziyor olmalı. 2019'da da bir vaka vardı. bir kişi, iran'daki ên üst düzey askeri rütbelilerin güvenini sahte koronavirüs cihazı ile kazanmıştı. hikayenin adı "mustaan veya mustaan 110 hikayesi" olarak google'da yer alıyor. 100 metre yarıçapta bir alanda koronavirüs tespit eden sahte bir cihaz tanıtılmıştı. o da kelle koltukta geziyordur muhtemelen. ya da göç etmiş olabilir..

• Şimdi din şöyle din böyle öük öükcüler gelmeden iki kelam edelim. İran İslam dini ile yönetilen bir devlet değildir. Adamlar yeni bir din uydurma peşinde. Bunu da temelleri İslam olduğu için onun üzerine inşa etme arzusundalar.

Ayrıca adamlar kendi ütopyasını kurmuş. Kuzey Kore ne ise İran da aynı.

• Bu din bezirganlarının alayı mı kolpacı?

• ŞAHMACUN kullanıcısına yanıt

şianın ne olduğunu hepimiz biliyoruz ama yorumu yapan arkadaş şiayı değil, direk dini karşısına almış.

• Stockholm sendromu ve çok uzun yıllar öncesine dayanan kültürel yakınlık etkileşim nedeni ile olabilir.

Türk kültüründeki dini, yaşam tarzı alışkanlıkları Arap kültürüne kıyasla Fars - İran kültürüne daha yakın olduğu söylenir.

• Osmanlı da yavuz sultan selim neden irana sefer düzenledi? Çünkü İslamiyet den uzaklaşmış, sapıtmış ve fitnekar bir toplum olmuştu. Gayrimüslim den daha tehlikeli olduğu düşünülmüştü o zaman dahi. Şia denen kafa islamı kopyalamaya çalışarak ayrı bir din üreten sapkın zihniyettir. Tatbik ettikleri şeriatda sakattır zaten.

• Hatay'daki sahte beton haberi aklıma geldi.

• Siyasal islam felakettir.

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.