Şimdi Ara

İran’ın tanıttığı “kuantum” işlemcisi alay konusu oldu (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
131
Cevap
1
Favori
6.699
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
32 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • İran diktatörlükle yönetiliyor. ( seçim var demeyin, terliğin kafanızda patlar).. Her diktatör çevresinde yalaka bol olur... bir gün yeni bir silah icad ederler, Birgün Asi icad ederler, aya ayak basarlar, vs vs... sonuçta ezdikleri halkına "cambaza bak" demeleri şarttır. Yoksa halk uyanır.

• Nanoteknoloji, kuantum, uzay madenciliği, nitelikli eğitim, yüksek teknoloji, yapay zeka, iklim değişikliği, dijitalleşme ve füzyon. Bi de bu tarafa yapayım

• Kendi ülkesinde bir internet ağı a düzen getiremeyen her programı kısıtlayan bir yonetimmi bunu icat etmiş guldurmesinler çıksınlar insanlarına bir sorsunlar sadece elinizdeki dokunmatik telefonları rahat bir sekilde kullanabiliyorsunuz diye kendi milletine kısıtlama getiren bir devlet hiç bir zaman hiçbir şeyi icat edemez .

• Aynı bizim ülke.

• Salamin aleykum kuvantum kardeşler

• Spider_hip kullanıcısına yanıt

Konu senin psikozun ama hala vites yükselterek devam ediyorsun.Devam et,kendi halinde takıl...

• bir ak partili arkadaşım vardı bana bir haber yollamıştı.

aha linkide attım. adam bana diyor bak imka verilse neler başarıyoruz. lan dedim o anakart aliexpreste satılıor.attım aliexpres linkini.

hadi bu adam cahil hadi bu adam mal. bu haberi yapanlar sizce malmı. yoksa bu cahil mal insanları kandırmak için bilerekmi bu haberi veriyor.

Murat Koçyoutube
    - Bursa'da 18 yaşındaki genç, yaklaşık bir milyon liralık yatırım yaparak yerli imkanlarla elektronik ana kart üretmeyi başardı - Girişimci Ferit Borku: - "Teknoloji Geliştirme Bölgeleri Kanunu kapsamında kurulan heyetle ürünümüzün tescilini aldık. 436 bin lirası faturalandırılmış, yaklaşık bir milyon lirayı bulan bir Ar-Ge çalışması yaptık" - "İş, seri üretim konusunda geldiğinde kaynak olarak bizim boyumuzu aştı. Bununla ilgili de devletten destek bekliyoruz" BURSA (AA) - Bursa'da 18 yaşındaki Türk girişimci Ferit Borku, yaklaşık bir milyon liralık yatırımla ana kart üretmeyi başardı. Yazılımsal ve teknolojik çalışmalar yapan Borku, kurduğu şirketle "yerli ana kart" üretmeye karar verdi. Bunun üzerine kendine kaynak oluşturan Borku, yaklaşık 2 yıllık sürecin ardından kurduğu ekibiyle ana kart üretti. Borku, AA muhabirine yaptığı açıklamada, şirketi kurma amaçlarının tamamen Türkiye'de bir yerli ana kart markası oluşturmak olduğunu söyledi. Şirketi kurduktan sonra ilk aşamada uzman mühendis ekibini Ar-Ge için bir araya getirdiğini belirten Borku, ULUTEK Teknoloji Geliştirme Bölgesi'nde kiraladıkları ofiste bu süreci yürüttüklerini dile getirdi. Borku, bu ofisteki çalışmaların Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı gözetiminde gerçekleştiğini vurgulayarak, şöyle devam etti: "Ürün ortaya çıktıktan sonra tasarımlar bitti, üretim gerçekleşti ve Teknoloji Geliştirme Bölgeleri Kanunu kapsamında da kurulan heyetle ürünümüzün tescilini aldık. 436 bin lirası faturalandırılmış, yaklaşık bir milyon lirayı bulan bir Ar-Ge çalışması yaptık. Bunları hiçbir destek almadan tamamıyla öz kaynaklarımızla gerçekleştirdik. İş, seri üretim konusunda geldiğinde kaynak olarak bizim boyumuzu aştı. Bununla ilgili de biz devletten destek bekliyoruz." - "Birçok elektronik kart üretebiliriz" Seri üretime geçildiği takdirde İstanbul'u merkez olarak kullanacaklarını anlatan Borku, şunları kaydetti: "Fabrika kurduğumuz takdirde burada bir grafik kart da dahil birçok elektronik kartın aynı makinelerle üretimini gerçekleştirecek duruma gelebiliriz. Bir ürünün tamamı yerli olamıyor. Dünyada kurulmuş ticari sistem bunu öngörmüyor. Her şeyi yerli yapacağız diye bir niyetimiz yok ama en azından bir ürünün yüzdesel olarak en üst düzeyini yerli yapabilirsek ülke olarak kara geçmiş olabiliriz. Ülkemizde yerli olarak cep telefonu, bilgisayar ve benzeri teknolojik aletleri üreten firmalar var. Bu firmalar yurt dışından donanım satın alıyorlar. Bir hedefimiz de bu firmalara yerli ürün üretmek." KAYNAK: https://www.haberler.com/yerli-imkanlarla-elektronik-ana-kart-uretti-11186677-haberi/
    https://www.youtube.com/watch?v=Z6iE4GTgJvs&ab_channel=MuratKo%C3%A7
  • 01001101 kullanıcısına yanıt

Rusya kendi yapsın o soba borularını. Aliexpress Rusya'ya hizmet vermiyor mu? Ha, sen de yapabilirsin zaten o zaman. Aliexpress hesabın yok mu?

• bilime karşı bu kadar ilgisiz, alakasız olunca böyle sonuçlar çıkıyor... komik

• 01001101 kullanıcısına yanıt

Youtube Dünya'nın düz olduğu da kanıtları ile anlatılıyor.

• L.Croft kullanıcısına yanıt

Ferit Borku  

onedio
    Yerli ve Milli Denilmişti: 18 Yaşındaki Girişimcinin 'Geliştirdiği' Anakart Çin'den Satın Alındı İddiası
    https://onedio.com/haber/yerli-ve-milli-denilmisti-18-yasindaki-girisimcinin-gelistirdigi-anakart-cin-den-satin-alindi-iddiasi-838378
  • İşlemcilerini hazır bir boarda takmış olabilirler.

• K110 kullanıcısına yanıt

Kanıt?  

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Cevap yazdığım kişi sen değilsin.

• Kuantuma hakaret etmişler.

Tipik otokrat ülke. Halkını kandırır arkadan parayı kutu kutu götürür

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • AREryilmaz kullanıcısına yanıt

Tamam evet aynı kapıya çıkıyor işte. Tüm uydurma haberlere inanmamak lazım. Dünya düz, 10. gezegen marduk geliyor, ufolar cirit atıyor vs. Komplo teorisi kaynıyor ortalık. Ha diğer yandan da maalesef insan oğlu ve dolayısıyla güç odakları da zaman zaman veri karartıp bir şeyler yapabiliyor elbette. Ha gerçi bu da siyaset konuşmak, din konuşmak gibi elbette gereksiz. Rotshield'ler , Rockafellar lar falan. Abd'nin kuruluşunda parmağı olsa ne olacak, olmasa ne olacak. 85 milyon olarak tüm paramızı birleştirsek adamlar için çerez parası, zenginin parası züürdün çenesi hesabı.

Normalde zaten ben de kendi işin içinde olduğum şeyleri de normal insanlara anlatmıyorum. Çünkü bazılarının kendi inanmak istediği güzel şeyler de var.

Diğer arkadaşın psikolog lazım tezini doğruluyor. Cehalet mutluluktur lafı çok doğru.

• 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.