Arkadaşlar irregular olup yatay geçiş yapan veya düşünen varsa yardımcı olabilir mi, yine 1. sınıf sonunda normal geçiş yapabiliyor muyuz? Sorun oluşturur mu irregular olmak yatay geçişte? |
irregular olup yatay geçiş yapmak???

-
-
irregular tam olarak ne oluyo ya bi türlü anlamıyorum. hazırlığa b1-b2 ile başlayıp 1 dönemde hazırlığı bitirmek mi
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Evet hocam dediğiniz gibi 1 dönemde hazırlığı bitirmek.
-
up
-
Kurumlararası, kurum içi v.b değişebilir tam kesin yönetmeliği bilmiyorum ancak gördüğüm yönetmeliklerin hepsinde okuduğu sınıfın tüm derslerini almış ve başarılı olma şartı vardı yanlış hatırlamıyorsam.
Yönetmeliklere bakın ancak irregular olmak büyük ihtimalle sıkıntı çıkartır, başvuru şartlarını sağlamaz diye düşünüyorum. Özellikle yatay geçiş v.b konularda kimseden cevap bekleme. Aç geçmek istediğin okulun sayfasını, ne kadar belge, yönetmelik varsa oku düzgünce incele.
-
ben yaptım
-
bu dediğin aldığı derslerde başarı şartı merkezi yatay geçişi bağlamıyor değil mi ?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Hayır.
-
hocam etkilemiyorsa sorunun cevabı evet olması lazım ama sizin cevabınıza göre etkilemiş oluyor tam anlamadım hocam
hocam bir sıkıntı oldu mu, 3 dönem sonra mı geçiş yaptınız nasıl oldu?
-
Merkezi yatay geçişte etkilemiyor, ben ortalama ile olandan bahsediyorum
-
bir sıkıntı olmadı, 2018-2019 güzde ingilizce hazırlığı geçtim, baharında lisansa başladım sadece 2 ders alarak bitirdim bahar dönemini. sonra 19-20 güz bahar 1.sınıfı normal dönemler gibi okudum. o senenin yaz tatilinde de ortalamaya bağlı olarak yatay geçiş yaptım, sayılan dersler sayıldı sayılmayanları tekrar aldım. yani ben de benim dönemimde hazırlığa başlamış insanlar gibi normal düzende okuyorum, ancak tahminlerime göre son sınıfın son dönemi okulu bir dönem uzatmışım gibi olacak ve o dönem harç ödeyeceğim galiba.
-
Bahar dönemi aldığınız 2 ders seçmeli miydi, teşekkürler cevabiniz için
İnkılap tarihi ve Türk dili dersleriydi
-
hocam merhaba uzun zaman oldu ama, 1,5 sene bölümü okumuşsunuz sonuçta 19-20'nin bahar döneminde aldığınız derslere bakılmaksızın 2. sınıf olarak görünmüyor muydunuz ? çünkü bende sıkıntı çıkardı bu olay, başvururken 2. sınıf olarak göründüğüm için sistem otomatik 3. sınıfa başvurmuş ve haliyle bir sürü eksik dersim çıkmış ve red almışım.
-
evet ben başvurduğumda 2.sınıf olarak gözüküyordum. 2.sınıfın yarısı bitmişti yani 3. dönem bitmişti.
ancak ben tekrar 3. döneme başvurdum. benim gittiğim yerde sistem yoktu elle denetleniyordu bunlar. şunla ilgili olabilir, ben şimdi hazırlığı erken geçtim ama, benim 1.döneme başlamaman için beklenen tarih 19-20 güz, 2.dönemi bitirmem için beklenen 19-20 bahar. ben bunları yerine getirdiğim için problem olmamış olabilir.
-
hangi uniydi sizin geçtiğiniz özel değilse acaba yonergesini merak ettim de
Kanka peki irregular olup bölüme yarı dönemden başlamasak olmuyor mu?Yani 1 dönem yatsak falan
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
oluyor. okulu dondurmanız lazım. sonraki seneye regular devam edersiniz.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Ama KYK etkilenir değil mi bunun icin devam etmesem pasif öğrenci durumuna düşsem daha iyi değil mi (KYK yurt müdür ile konuştum nisandan sonra devam etmezsen hoş görürüz yurt kaydını silmeyiz dediler)
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X