Şimdi Ara

İş yerinde haksızlığa uğruyorum

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
782
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

7 senden beri özel sektörde ( Turizm ) rezervasyon görevlisi olarak çalışıyorum. Şefim ofisimizdeki diğer çalışma arkadaşlarına sağladığı anlayışı,davranışı ve tavbrı bana karşı sergilemiyor. Aksine başka bir çalışana izin verirken fazladan işe gelmeyebilirsin diyor bana ise kesinlikle geleceksin benim canım istediğine izin veririm diyor ve iş yerinde bana karşı kötü muamele yapıyor... Özel bir işim için izin istedim ( ücretsiz ) ona bile habersiz olarak işe 3 defa gelemz isen tutanak tutar işten attırım seni dedi. İş yerinde hep üzerime geliyor, diğer arkadaşın ise sadece çocuğu var diye ona sürekli olarak bahaneler ile izin veriyor hakkı olmadığı halde.. Sürekli bana karşı çok sert ve sorduğum sorulara cevap vermiyor ya da en ufak bir hatam olunca bana karşı ses tonunu yükseltiyor. 7 Senden beri çalıştığımdan dolayı tazminatım var istifa edemiyorum. Tazminatımı almamın bir yolu var mıdır acaba?

Teşekkürler

• Istifa halinde tazminat alamama durumu kural olmakla birlikte mutlak değildir yani istisnaları vardır. Bahsettiğiniz olay bir "mobbing"tir. Bu da istifa halinde sizin istifanızı haklı fesih haline getirir. Mobbing sebebiyle manevi tazminat talep etmeniz dahi mümkün olabilir. Tabi belli şartları da var. Konu ile ilgili bir avukatla görüşmenizde fayda var

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Lehinize bu konuda taniklik edebilecek birileri var mı?

• Herkes çekiniyor maalesef bu konuda tanık bulabileceğimi düşünmüyorum :( O kadar korkutmuşlarki milleti millet ağzını dahi açamıyor heleki bu istikrtarsız durumda kimse başkası için risk almak istemiyor.....
  • Bu konuda Mobbingle Mücadele Derneği'ne başvurabilirsiniz, size yardımcı olurlar.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    İş Yerinde Küfür Yedim
    3 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.