İsim çok yorucu değil ama maaş az ve haftada 6 gün 3 yıldır burda çalışıyorum bıraksam ne iş yapabilirim lise mezunuyum < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
İşi bırakmalımıyim
-
-
Kardeş ne iş yapıyorsun ?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Maaş kaç
25
Bilgisayarda veri girişleri vs..
Yeni iş bulmadan bırakma. Bu ülkede bir önceki işini mumla arayabileceğini unutma.
-
Evet kesinlikle öyle, 10 iş değişikliği yapmış biri olarak tecrübeyle sabittir
bunun neresi az hacı ? Çalıştığım yerde mali müşavirlik ruhsatı olanlar 8-9 sene deneyimle 30 civarı alıyor yüksek lisans mezunu hepsi
Lise mezunu icin 25 iyi.
Arkadaş kafayı yemiş hocam kardeşim öğretmen o bile 25 alamıyor kız arkadaşım mimar 17 alıyor
Kaç alıyor hocam öğretmen kardeşin?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CİDELY -- 14 Ekim 2023; 10:51:23 >
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
En son 23.300 aldı ben stajyer mali müşavirim 16.5 alıyom
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi enesbaba0641 -- 14 Ekim 2023; 10:53:50 >
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Noldu dostum
Yazık valla toplumun yetiştiricisi olan insanların bu durumda olması. İşini severek yapan kaliteli öğretmenler en az bir aile hekimi kadar maaş almalı kamuda. Ama mesleğin pürüzleri olanlar, öğrenciyi demotive edenler de temizlenmeli. Atama bekleyen bir sürü öğretmen var.
Öğretmenler zanaat sahibi olacak ve akademide yol alacak çocuğun ayrımını iyi yaparlarsa ve aileler de bu görüşü dikkate alırlarsa ülkece güzel atılımlar olur. Çok güzel el becerilerine sahip fakat ders başarısı kötü olan çocuklar kötü üniversitelerin saçma bölümlerinde harcanıyor, mezun olduktan sonra maddi manevi sıkıntılar çekiyor.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Hocam bizim ülkede ailelerde çok suç var,herkes istiyorki çocuğum doktor kaymakam savcı vs olsun halbuki o çocuk yetenekli bir berber olsa kaymakamdan fazla kazanacak bile bile lades
Aynen öyle hocam. Benim ailem buna güzel bir örnek. Babam ve babamdan 3 yaş büyük amcam, amcam ortaokuldan sonra devam etmemiş. Arabalara çok ilgisi varmış dedem motor ustasının yanına vermiş, şimdi kendi dükkanı altında çalışan bir sürü kalfası, çırağı vs var. Babam okula devam etmiş, şimdi dahiliye yandal gastroenterolojide doçent. Amcam meslek hayatları boyunca hep babamdan çok kazandı. Şimdi kendi kliniğini açınca belki eşitlendiler. Zanaat becerisi bana göre çok kıymetli bir şey. Ben iyi bir kaportacıya, iyi bir mühendise, iyi bir doktora duyduğum kadar saygı duyarım. Neticede hepsi deneyim yolunda yıllarını vermiş insanlar.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
hocam öğretmenlerdede suç var ailelerdede sürekli okumazsan aç kalırsın okumazsan sürünürsün diye baskı yapılıyor ama hiçte öyle olmuyor bir sürü örnek var çevremizde
10 sene önce bu yüzden mesleği bırakmıştım. Allahtan öyle smmm sınavlarına girmemiş staj başlatmamıştım. Serbest muhasebecilere smmm olma hakkı verilince o mesleğin işi bitti.
Bugün paketçiler 30 bini beğenmiyor. İnşaatta gel seni yetiştirelim çok açık var diyen arkadaşım var 25-30 maaş verirlermiş harita işinde.
O kadar sene lojistik üzerine okudum ama boş. Şimdiki aklım 20 yaşında olsa sanayide sürünür 10 sene sonra orada kral olurdum. Yemişim okulunu.
-
Şu an ne iş yapıyorsunuz
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
En Beğenilen Yanıtlar
Tüm Yanıtları Genişlet
Yeni iş bulmadan bırakma. Bu ülkede bir önceki işini mumla arayabileceğini unutma. |
Benzer içerikler
- paxil nasıl bırakılır
- kolona çivi çakılır mı
- bahtsız bedevi ne demek
- uyumamak için ilaç
- hesabımda para var ama kullanılabilir bakiye 0
- suudi arabistan
- sodyum iyon batarya
- penis nakli
- google çizim yap
- prompt mühendisliği nedir
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X