Şimdi Ara

ISINMA PROBLEMİ !

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
469
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bilgisayarımı 5 sene önce almıştım, Casper olduğundandır herhalde hep ısınma problemi yaşadım, aslında çok severek aldım i7 8gb ram "ne oyunlar oynarım" gibisinden fakat çok basit oyunları bile oynayamıyorum şu an. Aşırı ısınmaya başladı. Örneğin agar.io bile oynarken kasıyor ki bilgisayar gta5'i kaldırabilecek seviyede. Ablamın bilgisayarım i3 olmasına rağmen 2-3 gb ram'i olmasına rağmen benimkinden çok daha iyi performans sağlıyor. Film izlerken sonunu izleyemiyorum donmaya başlıyor. Yardımcı olur musunuz? 1 sene daha idare etmesi lazım beni.

• Aida64 programıyla sistem boşta ve yük altındayken ısılara bakın. Yüksek çıkarsa detaylı bir iç temizlik ve macun yenilemesiyle düzeltirsiniz.

Virüs olma ihtimaline karşın sağlam bir antivürüsle tarama da yapın.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Eleştiren Adam kullanıcısına yanıt
    en az gtx 750ti almalısın
  • Bilgisayar fanları ve kendi içini bir güzel temizlettirmen lazım. 5 sene önce aldıysan haliyle eskiyen parçalar daha fazla güç tüketimine ve ısınmaya neden olacaktır. Bir de yanında toz varsa oldu da bitti maşallah.

Tencere kapanığı bulmuş gibi uyumlu namussuzlar. Isınma problemi bir çok bilgisayar için başa bela. Çok ciddi performans düşüşleri olan bilgisayarlar gördüm.

Fiziksel temizlik ve üstüne de bir format atıp bilgisayarı temizlersen sorununun az da olsa düzeldiğini göreceksin.

Tabi anlattıklarım mucize etkisi yaratacak kadar şeyler değil. :D

O yüzden fazla ümit besleme. Dediğin gibi Casper bu. :)
  • Dostum ilginç bir şekilde 3 yıldır hiç ısınma ve fan sesi problemi yaşamazken agar.io oynadıktan sonra aşırı ısınmaya başladı makine reset attı o günden sonra boştayken bile sürekli ısınıyor ve fan çok fazla çalışıyor.

Hatta agar.io oynamadığım halde yine reset sorunları yaşamaya başladım sürekli, çok yük bindiren programlar çalışmazken bile...

Lanet oyun bi yerleri mi yaktı nedir çok anlamam elektronikten...

Ama internette şöyle bi araştırdım agar.io ile ilgili ısınma şikayetlerinin arttığını gördüm.

vay arkadaş ya..
  • Sıcaklık değerlerine Hwmonitor ya da Aida'dan bakın. Temizlik iyi olur ancak kendiniz yapacaksanız macun yenilemesi ile birlikte dikkatli olmanız gerekli.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.