Şimdi Ara

ısınma problemi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
18
Cevap
0
Favori
450
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • bende dell inspiron n 5110 laptop var. touchpad in sol tarafında acayip ısınma oluyor. bildiğim kadarıyla burada harddisk var. assassins creed pes 13 gibi oyunları oynarken çok ısınıyor ve bazı zaman da sık sık değil ama garip sesler geliyor bunun sebebi ne acaba ? kompresör tutsam çözüm olur mu ? laptopun garantisi şubata kadar var garanti teknik desteği mi çağırsam

• aynı makina bende var.evet çok ısınan bir seri malesef.garantisi bitmeden önce servise verin bir bakım yapsınlar en iyisi
    birde notebook bölümünde 5110 kullanıcıları grubu var orada ısınmaya karşı çözümler üretilmiş oraya bir göz atmanızı tavsiye ederim
    5110 konusunun yeri burası
    http://forum.donanimhaber.com/fb.asp?fromTablet=yes&m=48179667

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • theraphosa_93 T kullanıcısına yanıt
    Fan temizleme,macun yenilemeden sonraki en etkili çözüm,güç ayarlarından max. işlemci durumunu %70'lere çekmek olacaktır.
  • bn zaten fanı değiştirttim fandan yana sıkıntı yok sadece harddisk bölümünün olduğu yer ısınıyor yani
    Soğutucu al şöyle ucuz bir şey olmasın.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • o leptopu bilmiyorum ama touch peth ın oldugu yerın solunda ekran kartının soğutucusu var yanı ekran kartı oluyor genelde macunu yenıleye bilirseniz çözüme ulaşabilirsiniz sanırım
  • bilgileriniz için teşekkür ederim soğutucu var bnde ekran kartı fan ise de macunu değiştirelim madem tekrardan teşekkürler
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • selam arkadaşlar urununuzun garantisi varmış servisi arayarakdan sorunu ortadan kaldırmanızı tafsiye ederim fan temizlemek macun surmek gerek yok bunlara urununuz garantiden cıkar sonra kolay gelsin
  • merhaba arkadaşlar bende dell inspiron n5110 i7 işlemcili 1gb nvidia gt525m ekran kartlı laptop var. 2 gündür laptopta aldığım hata "Görüntü sürücüsü yanıt vermeyi kesti ve bu durumdan kurtuldu". . bu hatayı daha öncelerde almıyordum. üstelik pes13 de donmalar yaşıyorum daha öncelerde donma gibi sorunumda yoktu. yardımcı olabilir misiniz ?.. birde sağ alttaki nvidia simgesinde sarı bir ünlem işareti var bu ne anlama geliyor yardımcı olabilir misiniz ?
    harddiskte ısınma varsa veya ses geliyorsa bu hava tutmayla bakımla falan gecmez harddiski değiştireceksin, almışkende ssd alacaksın :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: theraphosa_93

merhaba arkadaşlar bende dell inspiron n5110 i7 işlemcili 1gb nvidia gt525m ekran kartlı laptop var. 2 gündür laptopta aldığım hata "Görüntü sürücüsü yanıt vermeyi kesti ve bu durumdan kurtuldu". . bu hatayı daha öncelerde almıyordum. üstelik pes13 de donmalar yaşıyorum daha öncelerde donma gibi sorunumda yoktu. yardımcı olabilir misiniz ?.. birde sağ alttaki nvidia simgesinde sarı bir ünlem işareti var bu ne anlama geliyor yardımcı olabilir misiniz ?

ekran kartında sorun olabilir anlamına geliyor riske atmaya değmez gönder garantisine değiştirsinler ekran kartını.
  • daha öncelerde yoktu internette denilen herşeyi yaptım sürücüyü güncelleştirdim windows update güncellemesi yaptım ama hala aynı sorun devam ediyor
  • quote:

daha öncelerde yoktu internette denilen herşeyi yaptım sürücüyü güncelleştirdim windows update güncellemesi yaptım ama hala aynı sorun devam ediyor

çünkü donanımsal sorun var
  • ekran kartını mı değiştireyim donanımsal olarak bilgisayarı taradım herhangi bir problem yok hepside kullanılabilir durumda yani
  • quote:

ekran kartını mı değiştireyim donanımsal olarak bilgisayarı taradım herhangi bir problem yok hepside kullanılabilir durumda yani

hayır be kardeşim sen aldığın yere götür ver yeni almadın mı ya onlar değiştirsin sen niye değiştiriyorsun.
  • yok kardeşim ben alalı 2 sene oldu ve garantiside bitti. format atsam problem çözülür ama formatı en son çare olarak düşünüyorum onun için 5 gündür uğraşıyorum denemdiğim yol kalmadı bu gidişle formata doğru gidiyoruz :D
  • quote:

yok kardeşim ben alalı 2 sene oldu ve garantiside bitti. format atsam problem çözülür ama formatı en son çare olarak düşünüyorum onun için 5 gündür uğraşıyorum denemdiğim yol kalmadı bu gidişle formata doğru gidiyoruz :D

formatında çözüm olacağını düşünmüyorum
  • dün gece bilgisayara format attım win8 kurdum bu sefer ve sorun çözüldü. büyük bir ihtimal ile drieverın yazılımında problem var donanımsal bir sıkıntım yok benim
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.