Şimdi Ara

Isınma problemi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
172
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Kitkat beta kurduktan sonra güç tasarrufu olmadığı için telefon cayır cayır yanmaya başladı. Problemi çözen arkadaşlar var mı? Vallahi biryerlerimde patlayacak telefon sonunda ondan sonra da niyazi olcam

Şaka bi yana yardım edin lütfen

• Telefonun bu sıcakta ısınması normal, zaten elinizin sıcaklığı, pilin kullanıldıkça yaydığı ısı + havanın sıcaklığıyla birleşince telefon yanacak gibi oluyor. O kadar işlemci çalışıyor bir yandan da tabii, bu durumu düzeltmek pek mümkün değil, Cihazınız rootlu ise, no-frills cpu uygulamasını kurarak, işlemcinizin hızını düşürebilirsiniz. Ama ilk başta da dediğim gibi ısınmasının tek sebebi işlemci değil, bir çok etken var. O etkenler düzeltilemeden telefonunuz soğuyamaz.
  • Ama jb iken hiç ısınmıyodu buz gibiydi
  • quote:

Orijinalden alıntı: dogukanoksuz

Ama jb iken hiç ısınmıyodu buz gibiydi

Hocam jbdeyken hızlı çalismiyordu islemci haliyle performansi da.düşüktü. MTK kitkatla veraber codecleri guncelledi heralde işlemci artik hak ettiği performansi ve skoru veriyor.
    Hocam buna sıcak diyosunuz ama arkadasin g2 siyle bi asphalt 8 oyniyim dedim elim terden su oldu s4 de ayni şekilde.
    Yani biz soğuk telefona alistigimiz icin bize sicak geliyor cihaz sicakligi normal

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ısınma sorunumu da art sayesinde çözdüm. Araçlar / geliştirici seçeekleri/ çalışma zamanı/ art . hem performansım arttı hem ısınma bitti hem sarj süresi uzadı. kesinlikle tavsiyemdir. ben rootsuz kullanıyorum sorun yaşamadım ancak xposed ile uyumsuzmuş galiba :)
  • Art iken bende daha cok isiniyor, hemde facebook msngr ve whatsapp calismiyor.

• Legendary v7 kullanıyorum hic bir sıkıntı yok. En ufak bir ısınma olmadı

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.