Şimdi Ara

Isınma sorunum!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1
Cevap
0
Favori
501
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Gtx 750 ti 2g
    G3258
    h81 plus
    tx3 evo cpu fan
    8 gb ram

Bilgisayarı aldığımda ekran kartım bozuk çıktı o servise gitti ve bende bilgisayarımı işlemciyle kullandım gelene kadar işlemci çok ısınıyordu bunun normal oldugunu ekran kartı olmadıgı için ekstra yük bindiğini düşündüm pek takmadım ekran kartım geldi ama işlemcide hiç bir düşüş olmadı ısıda boşta fotoğrafta görüldüğü gibi 50 dercelerde. ben ekran kartı gelir gelmez ısıya dikkat etmeden oc yaptım 4.4 ghze 1322 w ile windowsu açtığımda işlemci adeta ölüyordu 73 derece birşeye basmamla 30 sn sonra gelmesi falan sonra eski haline çevirdim . ekran kartımı kullanmadığımı düşünüyorum işlemcide hd2200 kullanıyodum sanırım tam bilmiyorum rakamı, hala bu hd2200 ü kullandığımı düşünüyorum yardımlarınızı bekliyorum nerden anlarım hangisini tam olarak kullandığımı , nasıl kapatıcagımı , birde işlemci karakteristiği falan duydum kötü de çıkabilir iyide çıkabilir diye ama buuu kadarda kelek çıkacagını duşünmüyorum.
     Isınma sorunum!!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ftn5645 -- 27 Ağustos 2015; 2:56:05 >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    HP ısınma sorunu
    12 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.