Şimdi Ara

İski ye karşı açılacak dava için

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
1.300
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • forumdaşlar merhaba, kısadan konuya girmek istiyorum;

2011 aralık ayında bana iskiden bir kagıt geldi, bilmediğim bir adres üzerine benim adıma tesisat açılmış ve borcun odenmesi gerektiği yazıyordu. tabi hemen kadıoköyde ki İSKİ müdürlüğüne gittim. borç takip bölümünün şefi geldi ve bana borcum oldugunu söyledi,durumu kendişsine anlattım ve tesisat nosundan dosyayı buldu ve kimlikteki kişinin ben olmadıgımı imzanın aynı olmadıgını görerek kendisi de sahtecilik oldugunu anladı ve "biz savcılıga yonlendiricez,sizin odemeniz değil bu" dedi ve ben ordan çıktım gittim. bugün elime icra dairesinden bir mektup geldi ve aynı tesisattan dolayı iski beni icraya vermiş,icra mudurlugune gittim ve memur "borcu odeyin ardından -menfii tespit- davası açın dedi. ancak borç 850 tl az bir rakam değil ama avukata gidersem de o paranın yarısı kadar da masrafın olur dedi. aramızda hukukçu (avukat vs.) varsa bana yardımcı olsa dilekçe ve benzeri belgeleri tamamlamamda,yol yordam gösterse çok sevinirim. icra mudurlugunde ki bir kaç avukat %100 kazanırsın davayı,imza ve resim sana ait değil sonuçta. dedi. hadi forumdaşlar,bilen birileri bana yol yordam göstersin de haksız yere aldıkları paramı geri alayım...

şimdiden yardımlarınız için teşekkürler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi candyman -- 31 Temmuz 2012; 21:54:34 >

• UP
  • İcradan gelen mektup dediğin belgeyi dikkatlice bir oku.
    İlamsız takiplerde ödeme emri şeklinde başlıyor ise bir dilekçe yazıp itiraz et. Dilekçende imzanın sana ait olmadığını aboneliğinin bulunmadığını belirt. Takip durur. Senin dava açmana gerek kalmaz. İski davayı açar sen imza benim değil desin, imzan incelenir, sana ait olmadığı ortaya çıktığında kurtulursun. Masraf etmene gerek de kalmaz.
    Gönderilen evrak başka birşey ise veya itiraz süresini kaçırdıysan senin dava açman gerekebilir.
  • İtiraz suresi gecti ve dun zorla odedim zaten simdi onu geri alabilmem icin dava accakmisim ama bunun yolu yordami ne bilmiyorum :(

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bi avukata git, kimisi ücretsiz kimisi 50-100tl ye sana yapacağın herşeyi anlatıyor. otur kaşırsına anlatsın herşeyi. Aç davanı, "mağdur edildiğin için" "bu işi kovalamada harcadığın zaman ve mesai için" "yaptığın masraflar için" karşı dava açarsın, kazanırsın büyük olasılık. şimdi buraya yazmaktan ziyade çözüme ulaşmak için geç kalmadan bi avukatla görüş.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.