< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Bildirim
bugün aklın var (!)
bişey gördüğün yok yarın akılsız neyi göreceksin |
allah diye birisi yada bişey olmadığı
ve peygamberde göndermediği için (kuran denen kitap dışında, dünya tarihinin geri kalanında böyle bişey yok nitekim) bu dediğin şeyler senin aklındaki fantazilerden ibaret kalacak tabiki |
Ali imran 19
Allah katında din, ancak İslam dinidir. Kendilerine kitap verilenler, bunu adamakıllı bildikten sonra aralarındaki azgınlık ve haddini aşma yüzünden ihtilafa düştüler ve kim Allah'ın ayetlerine inanmazsa bilsin ki Allah, pek tez hesap görür. yani sadece müslümanlar girecek diyor burada da bir çelişki daha (şimdi hemen gelirler aslında orda denmek isteyenle başlar sayfalarca yorum yaparlar) |
Hocam, yanlış anlama ben sadece müslümanlar girecek derken 2 ayet arasındaki (bana göre) çelişkiden bahsettim zaten. yani o girer bu giremez diyemem zaten islam inancına göre bunu yaratıcıdan başka kimse bilemez.
Diğer konuya gelirsek senin gibi benimde mantığıma uymuyor , isveçli mi norveçli mi bir kadın vardı afrikada ölmek üzere olan bir çocuğu evlat edinip son derece mutlu bir yuva veren (nette falan önce-sonra şeklinde fotoları videoları var) şimdi o kadın müslüman değil belki ateist bilmiyorum o kadın cehennemde sonsuza dek yanacak ama eski filmlerde rahmetli ali şenin oynadığı 3 kagıtçı bakkal tiplemesine benzer insanlar günahlarının karşılığını ödedikten sonra cennete girecek veya çocuk felci açısını bulan ama patent çıkarıp deli para kazanmak yerine hayat kurtarmayı tercih eden j.salk direk cehenneme Bunlar benim mantığıma oturmuyor , sorduğum zaman veya neden böyle diyince cevap alamıyorum (aldıklarım da yaratıcının yarattığının aklına ihtiyacı yok , sen allah olsan öyle mi yapardın tarzı şeyler) |
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı > |
|
|
|
|
|
|
|