Şimdi Ara

İşlemci 80-90 Derece

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
21
Cevap
0
Favori
826
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Hp pavilion g6 bilgisayarım gta 5 oynarken 80 90 dereceyi görüyor fanını yeni değiştirdim macunları yeni sürdüm boştayken 50 55 derece arasında yardımınızı bekliyorum

• Arda İnci kullanıcısına yanıt
    Notebook sogutucu alabilirsiniz. Birazda olsa sicakliklari dusurecektir

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • FairLighty kullanıcısına yanıt
    eklemeyi unutmuşum soğutucuyla birlikte kullanıyorum bu değerler normalmi yoksa bir anormallik varmı
    Laptop oldugu icin normal sonucta oyun oynamak icin tasarlanmis bir model degil

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • en yüksek işlemci durumun düşür %80e falan
  • quote:

Orijinalden alıntı: Arda İnci

Hp pavilion g6 bilgisayarım gta 5 oynarken 80 90 dereceyi görüyor fanını yeni değiştirdim macunları yeni sürdüm boştayken 50 55 derece arasında yardımınızı bekliyorum

bana biraz yüksek geldi değerler. benim makine de sıcak çalışıyor ama 75-80 yukarısını görmedim daha. oyunda genelde 55-60 oluyor ki, bu senin boşta sıcaklığın. termal macun çok kalitesiz olabilir mi, ya da yanlış sürmüşsündür belki. ya da çok ısınan bir model kullanıyorsun
  • İşlemcisi nedir. Marka model

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: jimhendrix

en yüksek işlemci durumun düşür %80e falan

nasıl yapılacağını anlatayım.
    güç ayarlarına gir.plan ayarlarını değiştir tıkla.gelişmiş güç ayarlarına tıkla.işlemci güç yönetimine tıkla.maksimum işlemci durumunu %80 veya %85 yap.
  • quote:

Orijinalden alıntı: oNuR ŞaHiN

quote:

Hp pavilion g6 bilgisayarım gta 5 oynarken 80 90 dereceyi görüyor fanını yeni değiştirdim macunları yeni sürdüm boştayken 50 55 derece arasında yardımınızı bekliyorum

bana biraz yüksek geldi değerler. benim makine de sıcak çalışıyor ama 75-80 yukarısını görmedim daha. oyunda genelde 55-60 oluyor ki, bu senin boşta sıcaklığın. termal macun çok kalitesiz olabilir mi, ya da yanlış sürmüşsündür belki. ya da çok ısınan bir model kullanıyorsun

oyunda 55-60 olup birçok masaüstünden serin çalışan bu namıdeğer laptopu merak ettim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi jimhendrix -- 2 Kasım 2015; 21:02:24 >
  • quote:

quote:

quote:

oyunda 55-60 olup birçok masaüstünden serin çalışan bu namıdeğer laptopu merak ettim

Laptop şundan:http://www.vatanbilgisayar.com/asus-x555lb-core-i5-5200u-22ghz-6gb-ram-500gb-hdd-2gb-156w8-notebook.html

Normal kullanımda hiç fan açtığını görmedim daha. oyun oynayan biri olmasaydım bu pc fansız mı diye düşünürdüm heralde. o 75-80 dereceleri de gpu overclock yaptığımda gördüm

Edit: masaüstünden serin mi? benim masaüstü 45 derecenin üzerine hiç çıkmadı şimdiye kadar 60 derece çok değil mi hocam?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Interceptor_0000 -- 2 Kasım 2015; 21:31:18 >

• quote:

quote:

quote:

quote:

Laptop şundan:http://www.vatanbilgisayar.com/asus-x555lb-core-i5-5200u-22ghz-6gb-ram-500gb-hdd-2gb-156w8-notebook.html

Normal kullanımda hiç fan açtığını görmedim daha. oyun oynayan biri olmasaydım bu pc fansız mı diye düşünürdüm heralde. o 75-80 dereceleri de gpu overclock yaptığımda gördüm

Edit: masaüstünden serin mi? benim masaüstü 45 derecenin üzerine hiç çıkmadı şimdiye kadar 60 derece çok değil mi hocam?

4790k gibi güçlü işlemciler yükte 60-65 görüyorlar sanırım
    u serisi olmasının payı büyüktür az ısınmada

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi jimhendrix -- 2 Kasım 2015; 21:42:45 >

hele o markanın eski kasaları ısınması ile çok ünlü alta 20 cm fan almıştım o iş görmemişti çok sorunlar mavi ekran resetleme gibi

en sonunda götürüp güç bela sattım artık o markadan uzak duruyorum

gerçi dizüstlerin de genel sorun bu ısınma olayı
    geçmiş olsun sanada umarım sorunu çözersin
  • termal macun kalitesiz ve yanlış sürdüm galiba
  • klimatavsiye K kullanıcısına yanıt
    i5 3210m işlemci
  • teşekkür ederim bende soğutucuyla kullanıyorum hiç fayda etmiyo
  • beratad B kullanıcısına yanıt
    peki bu yöntem performans düşüklüğüne sebep olurmu gta 5 te ısınmadan dolayı kasma yaşıyorum 80 e düşürüncede performans düşmesin
  • 80-90 çokta fazla değil gta 5 oynarken. boştayken 80 fln oluyosa sıkıntı ama sıcaklık değerleri oyun oyarken gayet stabil
    %85 e düşür.İşlemci daha az ısınır ,ekran kartıda işlemciye darboğaz yapmaz.Performans düşüklüğü yaşamazsın.Laptop soğutucusu kullan veya laptop fanının olduğu yerin altını vs açık bırak hava giriş çıkışları açıık olsun.
  • yok boştayken 50 lerde soğutucuyla gta da 80 90 zorluyo
  • beratad B kullanıcısına yanıt
    teşekkür ederim dediklerini uygulıycam yarın işlemci düşürme işime yarar
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.