Şimdi Ara

İşlemci değişkliği. Fx x6 --- ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
414
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Vatan bilgisayardan yeni bir pc topladım. İşlemci olarak FX X6 6100 . Fakat FX serisi hakkındaki yorumlar çok iyi değil. Bunu iade edip yerine AMD Phenom II X4 965 Black Edition alsam nasıl olur. Zaten çok fazla fiyat farkı yok.
    İşlemciyi henüz anakarta takmadım. Yoksa FX kullanmayı mı başlayayım.
    İlk kez PC topluyorum. Yardımcı olursanız sevinirim.

• AMD işlemciler arasında şu an en iyi tercih Fx8120'dir Son indirimlerden sonra tam bir F/P işlemcisi haline geldi. Ama 6100'ü iade edip 965 almak mantıklı değil derim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: bdogretim

Vatan bilgisayardan yeni bir pc topladım. İşlemci olarak FX X6 6100 . Fakat FX serisi hakkındaki yorumlar çok iyi değil. Bunu iade edip yerine AMD Phenom II X4 965 Black Edition alsam nasıl olur. Zaten çok fazla fiyat farkı yok.

Almışsın zaten bir de geri verip şimdi phenomla uğraşmak olmaz bence hem arkadaşlar phenomlara soğutucuyu şiddetle tavsiye ediyor sen almışsın sistemin de güzel bende 4100 kullanıyorum zaten büyük farklar olduğunu düşünmüyorum phenomlarla bence rahatça tak ve oyna :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: bdogretim

Vatan bilgisayardan yeni bir pc topladım. İşlemci olarak FX X6 6100 . Fakat FX serisi hakkındaki yorumlar çok iyi değil. Bunu iade edip yerine AMD Phenom II X4 965 Black Edition alsam nasıl olur. Zaten çok fazla fiyat farkı yok.

ben şimdiye dek phenom dahil değişik değişik kullandıkları yazsam ne zaman kullandın be dersin....phenom gerçekten taş gibi ama fx hem fiyatı ile hemde deli soğukluğuyla benim gönlümde ayrı bir yer tuttu....fx 6100 kullanıyorum ve benim gibi sistem deneme manyağına bile artık bu son olsun dedirtti....
    Fx8120 tercihinide yabana atma

.saygılar..
  • Ne için istiyon işlemciyi hele bi bunu anlat bize. Oyun içinmi?
  • Teşekkürler arkadaşlar. Değişimle uğraşmayıp Fx 6100 ile devam edecem.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bdogretim -- 1 Ağustos 2012; 1:17:19 >
  • AMD PHENOM II X4 965 BLACK EDİTİON İşlemci Kullanıyorum Böyle bir işlemci yok ya , uçuyorum resmen, her ihtiyacımı karşılıyor ,oyun canavarı....
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    AMD FX 8150 Overclock 4.4 GHz
    11 yıl önce açıldı
    AMD FX 8150 SOĞUTUCU ÖNERİSİ
    12 yıl önce açıldı
    AMD FX 8350 İŞLEMCİ
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Ne olursa olsun eski teknoloji ve sıcak çalışan bir işlemci hocam. 6 çekirdekli fx candır 5ghz civarı overclock da tavsiye ederim soğutucu ile. Hayırlı olsun keyfinize bakın takmayın kafanıza

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • FX 6100 iyidir kullanmaya devam.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.