Şimdi Ara

işlemci değiştirme

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
13
Cevap
0
Favori
849
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar yine yardımlarınızı bekliyorum. Celeron 300 işlemcili eski bir bilgisayarım var. Buna işlemci değişimi yapmak, 64 MB olan ram ini de artırarak digital tv kartımı takıp kullanmak istiyorum. Çünkü tv kartım xp harici çalışmıyor ve xp de bu makinayı çok kasıyor. Bana biraz yol gösterirseniz sevinirim. Mesela işlemci olarak celeron 633 mhz işlemci uyar mı? 64 MB VM marka sdram pc 100 ve 133 uyumlu diyor bana uyar mı? yardımlarınızı bekliyorum. Teşekkürler.

• arkadaşım işine karışmış gibi olmiyim ama o makina ekmeğini yemiş bulursun işlemci çalışmaz çalışır takarken başka yeri arzalanır uyar deriz board eskidir 600 mhz yi 333 görür yani sinir olursun ucuz yollu 2. el pc al daha iyi daha dün bitane makina wardı kardeşim kullanıodu cel. 1.7 512 ram ecs board çöktü bi türlü kuramadım sistemi hata werio formatta arada mavi ekran werio yani deymez
  • O sisteme yatırım yapmaya yok. 300 YTL'ye kasa toplayabilirsin.

İlla yatırım yapacam dersen anakarrtının sitesinden desteklediği işlemci listesine bakabilirsin; tabi veri tabanı kaldıysa...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mert AYAN

O sisteme yatırım yapmaya yok. 300 YTL'ye kasa toplayabilirsin.

İlla yatırım yapacam dersen anakarrtının sitesinden desteklediği işlemci listesine bakabilirsin; tabi veri tabanı kaldıysa...

desteklediği islemciyi bulsa nolucak.Eskicileri dolasıp islemcimi arıyacak. FAKE kosusu var zaten konuda...
  • kusura bakmayın arkadaşlar fake falan yok

yanlış anlamayın beni sadece elimdeki eskiyi az bi masrafla tv yapabilir miyim hesabındaydım ben teşekkürler yardımlarınız için.
  • Dükkanıma bakın 80,00 TL ye komple kasa 640 mb ram li 1.7 ghz p4 sistem satıyorum. İşinize gelirse. Yoksa o sisteme artık parça bile bulamazsınız.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MÜŞAVİR -- 26 Şubat 2010; 17:57:23 >
  • bence komple sistemini sat zaten birşey cıkmaz satsan dahi,yeni bir bütçe belirt güzel bir ideal sistem toplayalım masraf edilmez o sisteme...
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    İşlemci değişimi yardım
    3 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: jankeskin

Merhaba arkadaşlar yine yardımlarınızı bekliyorum. Celeron 300 işlemcili eski bir bilgisayarım var. Buna işlemci değişimi yapmak, 64 MB olan ram ini de artırarak digital tv kartımı takıp kullanmak istiyorum. Çünkü tv kartım xp harici çalışmıyor ve xp de bu makinayı çok kasıyor. Bana biraz yol gösterirseniz sevinirim. Mesela işlemci olarak celeron 633 mhz işlemci uyar mı? 64 MB VM marka sdram pc 100 ve 133 uyumlu diyor bana uyar mı? yardımlarınızı bekliyorum. Teşekkürler.

bence donanım değişikliği yapmadan işletim sistemini değiştirmeyi deneyin . linux'un zayıf konfigürasyonlar için tasarlanmış oldukça güzel işletim sistemleri var .
  • quote:

Orijinalden alıntı: sszss

quote:

Merhaba arkadaşlar yine yardımlarınızı bekliyorum. Celeron 300 işlemcili eski bir bilgisayarım var. Buna işlemci değişimi yapmak, 64 MB olan ram ini de artırarak digital tv kartımı takıp kullanmak istiyorum. Çünkü tv kartım xp harici çalışmıyor ve xp de bu makinayı çok kasıyor. Bana biraz yol gösterirseniz sevinirim. Mesela işlemci olarak celeron 633 mhz işlemci uyar mı? 64 MB VM marka sdram pc 100 ve 133 uyumlu diyor bana uyar mı? yardımlarınızı bekliyorum. Teşekkürler.

bence donanım değişikliği yapmadan işletim sistemini değiştirmeyi deneyin . linux'un zayıf konfigürasyonlar için tasarlanmış oldukça güzel işletim sistemleri var .

+1 En mantıklısı.

• quote:

Orijinalden alıntı: onurkarci

quote:

Orijinalden alıntı: sszss

quote:

+1 En mantıklısı.

tv kartını linuxde tanıtamama ihtimali yüksek bana kalırsa win 98 kur tv kartınıda rahat tanıtırsın 98 de masraf çıkarmadan tv izliceksen 98 kur internette bile kullanırsın tabi flash uygulamalı sitelerde kasma olur ama idare eder ama bit pazarından ram bak bana kalırsa 10-15 e bulursun sd133 ram

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi wahdet35tr -- 3 Mart 2010; 15:04:35 >

• win 98 kurdum fakat bir türlü tanıtamadım tv kartını. Olmadı. Xp de sorunsuz tanıyor 98 de olmuyor. Dediğin gibi linuz driver da yok. Sıkıntı yani. Bu arada 128 sd ram buldum taktım fakat 64 MB dan fazlasını tanımadı bilgisayar. :-) olmadı yani. Teşekkürler hepinize. Olmazsa takas falan bulabilirsem usb tv kartı almak istiyorum. skystar 3 gibi :-) bilgisayara masraf edene kadar direk yeni tv kartı almayı düşünüyorum. Saygılar.
  • quote:

win 98 kurdum fakat bir türlü tanıtamadım tv kartını. Olmadı. Xp de sorunsuz tanıyor 98 de olmuyor. Dediğin gibi linuz driver da yok. Sıkıntı yani. Bu arada 128 sd ram buldum taktım fakat 64 MB dan fazlasını tanımadı bilgisayar. :-) olmadı yani. Teşekkürler hepinize. Olmazsa takas falan bulabilirsem usb tv kartı almak istiyorum. skystar 3 gibi :-) bilgisayara masraf edene kadar direk yeni tv kartı almayı düşünüyorum. Saygılar.

linux'ta driver sorunu yaşayacağınızı sanmam yeter ki internetiniz olsun . benden son tavsiye , p2 bilgisayarlarda bile oldukça randımanlı çalışan pc lxde os deneyin . kurulumu kolaydır , driverlarınızı da internetten kendi bulur .
  • en kısa zamanda deneyip size bildireceğim arkadaşlar. Saygılar saolun.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.