Şimdi Ara

işlemci ısınma sorunu

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
403
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • pcyi açıyorum ve 1 2 dk sonra hiçbir işlem yapmadan işlemci 65° ye geliyor sistemi daha yeni topladım işlemci fanını yanında beleş verdiler kendi macunu vardı kasanın 2 tane fanı yok bu değerler nomal mi ?

işlemcim AMD FX 8350 4 GHz - AM3+ Bulldozer 32 nm - 125 W - 8 çekirdek

ekran kartı msi 1050 ti

anakart ASRock 970 Pro3 R2.0 Soket AM3+ AMD 970 ATX

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Leamber -- 30 Haziran 2019; 15:39:54 >
    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >

• Hocam işlemci fanı stok fan mı? Ondan kaynaklanıyor olabilir benim X5460 boşta 65 derece falan oyunlarda 69 70 derece

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Power Supply'ın kaç watt

• kagitadam kullanıcısına yanıt
    650 watt

• DelirteJackson kullanıcısına yanıt
    biosta 65° filan gözüküyor bilgisayarda 50 hangisi doğru bilmiyorum

• DelirteJackson kullanıcısına yanıt
    bide fan stok

• Fan stok oldugu icin olabilir, bios guncellemesi eskiyse olabilir kesin neden bulamadim dahili bilesenler bolumune sorabilirsin

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Asus laptop ısınma sorunu
    9 yıl önce açıldı
    DELL ISINMA PROBLEMİ
    5 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • değerler normal değil benim işlemci oyun oynarken o kadar ısınmıyor macunu yenile bide kasa içinde hava çıkışını düzenle oda olmaz ise işlemcinin teknik bir arızası olabilir
  • Eski sistemim(şuan satılıkta) sizinkiyle benzer bir sistemdi. Fx 8350, Gigabyte ds3p anakart şeklinde. 4.0 Ghz, stock voltajdan biraz daha düşük bir voltajla, Thermaltake Nic F3 soğutucuyla, oyunlarda 48 dereceyi; stress testlerde max. yük altında 52 dereceyi geçmiyordu Kasada ise bir tane önde bir tane de arkada fan vardı.
    Sizin sorununuz termal macun, stok soğutucu ya da voltaj üçlüsünden birinde gibi, bunları deneyerek çözüme ulaşabilirsiniz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi iroxy -- 2 Ağustos 2019; 17:39:47 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.