Şimdi Ara

İşlemci sıcaklığı 95 derece cs go :(

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
3.087
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Cs go da 150 den inmeyen fps artık 70-60 oluyor anlık düşüyor dün ısıyı ölçtm işlemci 95' derece :(((( onceden ısınmıyor du smdi başladı....

Soğutucu var temizletip termal jel cektirmem gerektigini söyleyen oldu başka neler yapabilirim ısınmaması için yardımcı olabilirmisiniz...

Sistem:
    Acer leptop
    i7 işlemci
    8 gb ram
    2 gb nvidia 730m 128 bit ekran kartı

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Ayni laptop bendede var artik.normal.bu durum.benim.icin.csde 89 derece bfde 97 falan ates gibi oluyor fakat eskidi pcmiz ondan

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Dua et işe yarar belki

EDIT: Görüntü ayarlarından laptop power saving'i tiklersen ısınmıyor fazla

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hogcada -- 25 Temmuz 2015; 11:22:02 >
  • Hocam git temizlettir fanlari falan fani yaglasinlar iyice. 100 dereceyle calisir mi pc allah askina.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • çok fazla ısınıyor 95derece ne hocam yakında pc yanar diyim ben bi baktır tozlarını temizlettir
  • iç temizliğini yaptırın ısının tahliyesini kolaylaştıracaktır. Ayrıca soğutucu kullanın. Bende Akasa helix mevcut. soğutma performansından falan aşırı memnunum. HP bilgisayarımın işlemci fanı yerinden oynadı ve çalışmayı bıraktı. Bende çözüm olarak bunu aldım, inanması zor gelebilir ama tamamıyla çözüm oldu.
  • Aynen artık eskidi gibi ama 400 saat cs go oynadim Bf3 oynadım baya bi süre.. hiç kasmadi... Cs go 500 saati bulunca kasmaya basladı... Yanacak artık borç var alamam pc illa kredmi cekcez ya....

Dua ederim kardeşim saolasın :)

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • İlk izin gününde inş temizletcm yoksa yanacak işlemcisi oyunda oynanmaz artık..

Ahh asus rog g750 ahh

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.