Şimdi Ara

İşlemci sıcaklığı max. değeri geçiyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
654
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Athlon II x3 445 işlemcimin 4. çekirdeğini açtığımda phenom X4 B45 oluyor
    Sanırım athlon II X4 645'e denk geliyor.Sorunumsa işlemcinin fazla ısınması
    siteden baktığımda max çalışma sıcaklığı 71 derece görünüyor.Benim işlemcimse
    boşta 65 yükte 75-78 derece arasında geziyor.Bunun ne gibi zararları olur.Bu şekilde
    kullansam sistem zarar görürmü.Çalışmasında herhangi bir sorun yok bir haftadır
    kullanıyorum stabil olarak çalışıyor

• Merhaba,

İşlemci maximum ısı değerine ulaştığı zaman kendisini korumaya almak için sistemden elektiriği keser ve kapatır. Bu zamanla farklı sorunlara yol açar bilginize. Eğer 4. çekirdeği kapattığınız zaman sorun ortadan kayboluyorsa kapatın. Size yararından çok zarar getirecektir.
  • Zaten bu mevsimde, işlemcinin boşta 65 ısı derecesi haddinden fazla.
  • doğru ölçmüyor olabilir mi hw monitörle bakıyorum sıcaklıklara
    biostan 40 derece görüyorum işlemcinin stabil çalışmasıda böyle düşünmeme neden oluyor
  • bir gün pc yi açtığında ekran donar ve birdaha açılmaz.ANAKART sorunlu.benim başımada geldi.İşlemci yandı.Anakartı servise yolladım yapamadılar yenısı yolladılar
  • kapattım bende zaten durduk yere masraf çıkmasın zaten 5850 yi 400w psu ile kullanıyorum
    biyerde patlıcaz ama dur bakalım 2.el bi psu bulursam uygun garantili olarak alıcam.Forumda fiyatları çok yüksek söylüyolar
  • 4. Çekirdeği kapattığın zaman sorun ortadan kalkıyor değil mi ?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • evet 4. çekirdeği kapatınca boşta 23 yükte 35 derece oluyor
  • Stabil çalışmasını engelliyor. O yüzden orijinal ayarında kullanın.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.