Şimdi Ara

İşlemci sıcaklığında problem olabilir?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
237
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar bilgisayar'ı daha yenı aldım 3-4 gun oluyor. Bugun başına geçebildim doğru dürüst. 1600lük ram 1333 gorunuyordu ıkı saat onla uğraştım şimdide bu cıktı.

Bu normal bişeymi? Temperatures 4 115 5 100 küsür derece gösteriyor nedir bu? biostan bakıncada 47 derecelerde gezıyor.. henüz ekran kartı almadım görüntüyü işlemciden alıyorum o yuzdenmı yuksek i5 4590 kullanırken boşta bu kadar yuksek değildi.. Bu arada kasada 4 fan var 2 fan gozukuyor?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KarambaKarambita* -- 20 Eylül 2015; 21:29:58 >

• quote:

Orijinalden alıntı: KarambaKarambita*

Arkadaşlar bilgisayar'ı daha yenı aldım 3-4 gun oluyor. Bugun başına geçebildim doğru dürüst. 1600lük ram 1333 gorunuyordu ıkı saat onla uğraştım şimdide bu cıktı.

Bu normal bişeymi? Temperatures 4 115 5 100 küsür derece gösteriyor nedir bu? biostan bakıncada 47 derecelerde gezıyor.. henüz ekran kartı almadım görüntüyü işlemciden alıyorum o yuzdenmı yuksek i5 4590 kullanırken boşta bu kadar yuksek değildi.. Bu arada kasada 4 fan var 2 fan gozukuyor?

İşlemci sıcaklıkları ideal gibi ancak temp 5 kısmındaki gerçekten 109 derecemi ? aida64 ile bir görsel atabilirseniz benim için daha anlaşılır olur yorum yapabilirim

• Alonso Menendez kullanıcısına yanıt
    Bu programda temp diye birşey çıkmadı ama veya ben bulamadım.. Biosta 47 derece gösteriyor tekrar baktım.

aida64 sonuçlarıda aşağıda. teşekkurler ılgınız için
  • quote:

Bu programda temp diye birşey çıkmadı ama veya ben bulamadım.. Biosta 47 derece gösteriyor tekrar baktım.

Genel sıcaklıklar iyi ancak anakartın genel sıcaklığı biraz yüksek gibi geldi kasanın içinde hava sirkülasyonu ne durumda hocam laptopmu

• quote:

sıcaklıklar gayet normaldir bu arada 1333 gören rami nasıl 1600 yaptın

• -toraman- kullanıcısına yanıt
    Laptop degil hocam masaustu.

Biosta frekans 1333 olarak ayarliydi 1600 a cektim duzeldi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • hardware monitör bende de 100ü falan geçebiliyor yanlış, e7400 4 sene nasıl sorunsuz çalışır yoksa, speedfanda değerler normal
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Pch diyot nedir cozemeedim anakart herhalde 57nin altina dusmedi hic

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.