Şimdi Ara

işlemci voltaj sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
378
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    ama biosta 266*8.5=2.26 gözüküyor fakat bilgisayarım sağ tıklayıp özellikler dediğimde 2.8 görüyor cpu-z de 1.6 ve 2.26 görüyor(ve iki durumda da voltaj sabit,hız düşsede yüksek de olsa hep yüksek voltaj veriyor gözüküyor sorun olur mu çünkü işlemci boşta düşük hızda çalışırken voltaj sbt olduğu için bunun yüksek gelmesinden çekiniyorum) sanırım yük durumuna göre önce bunu merak ediyorum
    2)pci değeri gibi birşey vardı biosta herkes onu 100 yapın diyor öyle yaptım sorun olur mu
    3)3.15 ghz civarı bir yere kadar stok fanla zorladım cpu sorunsuz giti abartmak istemedim ilk deneyimim olduğu için,bunun paralelinde işlemciye hiç voltaj vermedim ancak voltajın cpu-z den everestten 1.35 lere çıktığını
    gözlemledim(default değeri 1.1 galiba).biosta auto konumunda cpu vcore seçeneği.manuel girilebiliyor bir de normal seçeneği var o konuda ne yapmamı önerirsiniz.

• bahsettiğim değerlere getirdim iki sorun var anakart boşta 48 derece bu yüksek mi ve pcyi açmak için tuşuna bastıktan iki sn sonra kendisini kapatıp tekrar açılıyor ama sonrasında 3dmark06yı sorunsuz bitirebiliyor kaç gündür yardım alamıyorum fikri olan var mı
  • SİSTEMİN HAKKINDA BİLGİ VEREBİLİRMİSİN
  • panelde yazıyor ama gözükmüyo mu avatarın altında
  • yazayım istersen
    E7400 @3.16
    4*1 corsair 800mhz cl4 4-4-4-12
    gigabyte ep-43
    460watt cm psu
    4850 iceq
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    İşlemci frekansı problemi
    5 gün önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.