Şimdi Ara

İŞLEMCİ YENİ EKRAN KARTI TAKTIĞIMDA SORUN ÇIKARTIR MI??

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
24
Cevap
0
Favori
598
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar bugün yarın MSI R9 280 ekran kartını vatandan gidip alacağım.
    Fakat son olarak merak ettiğim şey. İşlemci amdFX 4100.
    İşlemci sorun çıkartır mı?
    Görüşlerinizi paylaşırsanız sevinirim

• quote:

Orijinalden alıntı: rexneo

Arkadaşlar bugün yarın MSI R9 280 ekran kartını vatandan gidip alacağım.

bence olur.

tam kullanamayabilirsin.

OC lazım olabilir ama 4100 ' de çok OC olacağını sanmam.
  • quote:

Orijinalden alıntı: MühendisMurat

quote:

bence olur.

tam kullanamayabilirsin.

OC lazım olabilir ama 4100 ' de çok OC olacağını sanmam.
    hangi işlemci almalıyım ??
    Bence olur derken de neye dayanarak fikrinizi söylediğinizi merak ediyorun
  • quote:

hangi işlemci almalıyım ??
    Bence olur derken de neye dayanarak fikrinizi söylediğinizi merak ediyorun

Alıntıları Göster
    Darboğaz olur fx6300 le bile oluyor... 8320 falan al diyeceğim anakartın ne bilmiyorum... iyi bir anakartın varsa sağlam bir soğutucu al coolermaster tpc812 v2 gibi ver odunu işlemciye... 4.5-4.7 ye kadar gideri var mantle da var zaten sırtlar seni :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: cinayet13

Darboğaz olur fx6300 le bile oluyor... 8320 falan al diyeceğim anakartın ne bilmiyorum... iyi bir anakartın varsa sağlam bir soğutucu al coolermaster tpc812 v2 gibi ver odunu işlemciye... 4.5-4.7 ye kadar gideri var mantle da var zaten sırtlar seni :)

Alıntıları Göster
    İşin içine girdikçe fiyat artıyor hocam. Şimdi FX8 işlemcisi ekran kartı derken gene bin lirayı geçicek
    Açıkcası bütçem 750 tl falan. Siz böyle söyleyince morelim bozuldu. Alırım ekran kartı bi tane sağlam oynarım diyodum

http://www.ereyon.com.tr/urun/asus-m5a97-r2.aspx?ref=akakce&v=1.45.1 anakart bu hocam

• quote:

İşin içine girdikçe fiyat artıyor hocam. Şimdi FX8 işlemcisi ekran kartı derken gene bin lirayı geçicek
    Açıkcası bütçem 750 tl falan. Siz böyle söyleyince morelim bozuldu. Alırım ekran kartı bi tane sağlam oynarım diyodum

http://www.ereyon.com.tr/urun/asus-m5a97-r2.aspx?ref=akakce&v=1.45.1 anakart bu hocam

sen önce ekran kartını al yine sağlam oynarsın, tatmin olmazsan işlemciyi değiştirirsin ama 6300 280e darboğaz yapıyorsa 8320 de yapacaktır sonuçta aynı çekirdekleri kullanıyorlar ,hızlarıda aynı tek fark çekirdek sayıları.
    edit: psu ne?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi strider_venom -- 5 Ekim 2014; 14:21:29 >

• quote:

Orijinalden alıntı: strider_venom

quote:

sen önce ekran kartını al yine sağlam oynarsın, tatmin olmazsan işlemciyi değiştirirsin ama 6300 280e darboğaz yapıyorsa 8320 de yapacaktır sonuçta aynı çekirdekleri kullanıyorlar ,hızlarıda aynı tek fark çekirdek sayıları.
    edit: psu ne?

Alıntıları Göster
    Anakart ile ekran kartını değiştirsem ? Biraz daha etkili olur mu peki.
    Anakart olarak ne öneririsiniz? Teşekkürler bu arada

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Alıntıları Göster
    500W onuda 600 650W almayı düşünüyorum
  • quote:

anakart değişikliği performansa etki yaratmaz, diğer bileşenleri üzerinde toplayan karttır anakart.
  • quote:

gerçek 500w ise yeter, değiştirmene gerek yok.
  • quote:

Orijinalden alıntı: strider_venom

quote:

gerçek 500w ise yeter, değiştirmene gerek yok.

Alıntıları Göster
    eyvallah hocam çok sağ ol
  • Ekran kartında sıkıntı olmaz ama işlemci dar boğaz yapar
  • selam hocam baya yerlerde islemci hakkimda yorumunuzu gordugumden sorayim dedim ben sorunun su alacak oldugum SAPPHİRE R 290 TRİ-X OC e.karti 6300 de skinti cikarirmi ama multi degil ben heo single oyun oynuyorum multi okarak oynadigim world of tank var haftada bir oda belki crysis 3 oynuyorum skinti yasarmiyim illa herseyi fullemicem ama wot haric tabiki 7850 wot da full oynuyorum ama yuksek fps almak istiyorum sadece bu oyunda

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: classcocuq

selam hocam baya yerlerde islemci hakkimda yorumunuzu gordugumden sorayim dedim ben sorunun su alacak oldugum SAPPHİRE R 290 TRİ-X OC e.karti 6300 de skinti cikarirmi ama multi degil ben heo single oyun oynuyorum multi okarak oynadigim world of tank var haftada bir oda belki crysis 3 oynuyorum skinti yasarmiyim illa herseyi fullemicem ama wot haric tabiki 7850 wot da full oynuyorum ama yuksek fps almak istiyorum sadece bu oyunda

hangisini alacaksın ekran kartını mı ?

trix alma zaten bir kere cızırtı sorunları yaşanıyormuş bu son günlerde.

290 trix alacağına 280X Vaporx al
  • hocam ikinci el alicam bemde o kadar para ne gezer ben sorumun cozumunu ariyorum olurmu olmazmi diye

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: classcocuq

hocam ikinci el alicam bemde o kadar para ne gezer ben sorumun cozumunu ariyorum olurmu olmazmi diye
    FX6100 4.5 Ghz de 7870i adam akıllı beslemedi. Kaldı ki FX4100 R9 280i beslicek.
  • deathness666 kullanıcısına yanıt
    gtx 760 gpu kullanım %87~97. Daha da altına düşmedim. Pek çok oyunda test ettim. Yan sistemde fx 4100 mevcut.

3.9 ghz'e overclock ile. Bilemiyorum.
  • Oyunları lütfen multiplayer test edin. İşlemci kendisini multiplayer oyunlarda belli eder.

8350 zaten GTX760ı rahat besler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi deathness666 -- 9 Ekim 2014; 1:27:06 >
  • quote:

Fx-4100 kullanıyordum HD7850 ile full ayar Bf4 oynarken nefessiz kalmaya başlamıştı R9 280 için ne yazıkki şansı yok
  • deathness666 kullanıcısına yanıt
    fx 4100 gtx 760 testinden bahsediyorum; Multiplayer bf3 %85-90 arası dolaşıyor bu arada. 8350 980i rahat besliyor

Edit: 8350 980 Sli düzeneğini rahat besliyor.

http://www.tweaktown.com/tweakipedia/56/amd-fx-8350-powering-gtx-780-sli-vs-gtx-980-sli-at-4k/index.html

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Reborned -- 9 Ekim 2014; 21:02:15 >

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.