Şimdi Ara

İşlemcim boşta 100 dereceye kadar çıkıyor !!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
369
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar bilgisayarda daha yeni termal macunu değiştirdim temizledim ancak stok fanla masaüstünde sadece speedfan ve google chrome açık iken 100dereceye çıktığı oluyor 85den aşağı inmiyor. Azda olsa oyun oynayan bir insanım neden böyle anlayamadım

işlemci intel core 2 quad q8300 oc yapmadım

• Sanırım işlemci soğutucusu iyi oturtulmamış ve tam temas etmiyor işlemci yüzeyine.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Just4ForMe

Sanırım işlemci soğutucusu iyi oturtulmamış ve tam temas etmiyor işlemci yüzeyine.

Olabilir, bilgisayar yaklaşık 6-7 yıllık onla alakası olabilir mi
  • quote:

Orijinalden alıntı: Jeffrey Dahmer

quote:

Orijinalden alıntı: Just4ForMe

Sanırım işlemci soğutucusu iyi oturtulmamış ve tam temas etmiyor işlemci yüzeyine.

Olabilir, bilgisayar yaklaşık 6-7 yıllık onla alakası olabilir mi

Hayır onunla alakalı değil soğutucu yu iyice oturtun sorun çözülür.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • tozları temizleyin kaliteli macun sürün 6 yıllık demişsiniz fan eskimiş olabilir 10 15 lira civarı fan alıp değiştirin gerekli ise
  • Soğutucu yerine oturmuyordur. Tavsiyem kule tipi soğutucu alın 50-70 liraya güzel soğutucular var. Beyaz macun kullanmayın. Biraz kaliteli gri macunlardan kullanın soğutucuyu iyice oturtun sorununuz kalmaz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi deathness666 -- 22 Ekim 2015; 23:37:14 >
  • Termal macunu taşlaşmıştır onun

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Termal macunu değiştirdim fanı tekrardan taktım tozlarını aldım suanlık sıkıntı yok gibi gözüküyor teşekkürler
  • macunsuz 100 derece mantıklı mı sizce beyler? fan oturmamıştır, bozulmuştur ama macunsuz 100 dereceye çıkması normal değil
  • Jeffrey Dahmer kullanıcısına yanıt
    termal macun bitince eskiyince olur bide soğutucu tam oturmamışsa olabilir..
  • quote:

Orijinalden alıntı: jimhendrix

macunsuz 100 derece mantıklı mı sizce beyler? fan oturmamıştır, bozulmuştur ama macunsuz 100 dereceye çıkması normal değil

Macunsuz olarak değil şu şekilde düşün.Macun ısı aktarımını bitirmiş fakat arada kalarak bu seferde blocka aktarımı engelliyor.Haliyle evet kurumuş macun böyle bişey yapabilir.Macun temizlenip hiç bir şey sürmeden dahi takılsa sıcaklık hemen aşağı düşer.
  • kış geldi boş ver oda küçükse kalsın oyun oynamıyorsan
  • quote:

Orijinalden alıntı: EMRES754

quote:

Orijinalden alıntı: jimhendrix

macunsuz 100 derece mantıklı mı sizce beyler? fan oturmamıştır, bozulmuştur ama macunsuz 100 dereceye çıkması normal değil

Macunsuz olarak değil şu şekilde düşün.Macun ısı aktarımını bitirmiş fakat arada kalarak bu seferde blocka aktarımı engelliyor.Haliyle evet kurumuş macun böyle bişey yapabilir.Macun temizlenip hiç bir şey sürmeden dahi takılsa sıcaklık hemen aşağı düşer.

ozaman benim 4yıllık macun %70 taze gibi birşey oluyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: Al1mert

kış geldi boş ver oda küçükse kalsın oyun oynamıyorsan

oda ısıtmasina katkısı olsun diyorsun yani

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: xvso

quote:

Orijinalden alıntı: Al1mert

kış geldi boş ver oda küçükse kalsın oyun oynamıyorsan

oda ısıtmasina katkısı olsun diyorsun yani

Evet :D hatta geceleri gir yorganın içine kasayı/laptop un fanlarından ayaklarına gelecek şekilde koy ucuz maliyetli ısıtma ve elektrikli battaniye
  • benim işlemci de q8300 5 yıl önce almıştım thermaltake marka soğutucu taktırdım termal macun sürdüm o ilk aldığımda hala çalışıyor takır takır hiç ısınma problemi olmadı
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.