Şimdi Ara

İşlemcim yandı mı ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
761
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhabalar intel e6750 marka işlemcimin yandığını düşünüyorum, bilgisayarımı açmaya çalıştığım zaman bütün fan'lar çalışıyor işlemci dahil ancak bip sesi gelmiyor ve tam emin olmamakla birlikte işlemciden geldiğine inandığım çok ufak cızırtı sesleri duyuyorum ve ekrana hiçbir görüntü gelmiyor. Bu sorunla karşılaşmadan önce bilgisayarım açıktı sabah kalktığımda bu durumdaydı, daha önce OC yaptım ancak uzun zamandır OC yapmıyordum işlemciye, sorun işlemciden mi anakarttan mı fikirleriniz nelerdir acaba ?

Bu arada işlemcideyse eğer problem aynı çipsetinden hangi işlemciyi önerirsiniz daha çok oyun ve hd film izliyorum bilgisayarda başka bir uğraşım yok.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Absürd -- 11 Mayıs 2011; 22:39:58 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Absürd

Merhabalar intel e6750 marka işlemcimin yandığını düşünüyorum, bilgisayarımı açmaya çalıştığım zaman bütün fan'lar çalışıyor işlemci dahil ancak bip sesi gelmiyor ve tam emin olmamakla birlikte işlemciden geldiğine inandığım çok ufak cızırtı sesleri duyuyorum ve ekrana hiçbir görüntü gelmiyor. Bu sorunla karşılaşmadan önce bilgisayarım açıktı sabah kalktığımda bu durumdaydı, daha önce OC yaptım ancak uzun zamandır OC yapmıyordum işlemciye, sorun işlemciden mi anakarttan mı fikirleriniz nelerdir acaba ?

Bu arada işlemcideyse eğer problem aynı çipsetinden hangi işlemciyi önerirsiniz daha çok oyun ve hd film izliyorum bilgisayarda başka bir uğraşım yok.

büyük ihtimal işlemcidir ses gelmiyorsa...

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.