Şimdi Ara

Işler kötüleşiyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
18
Cevap
1
Favori
860
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Ev bulamadım anama babama da söyleyemiyorum cuma saat 12ye kadar çıkmam lazım kalacak yer yok dua edin harbiden dışarda çadır alır yatarım desem o da olmaz çok soğuk geceleri Rocky dağları lan boru değil bulduğum işten de aramadilar halbuki dün kabul aldım adam pasaportu ssni otel sistemine kaydetti dusunuyom aynı zamanda

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Abd de kalan cinsel tercihi degisik biri vardi ondan yardim al hocam. Dualarimiz sizinle

• konsolosluğa git

• god bless you hocam, facebook Türk gruplarına yazsanız?

• HenryKissinger kullanıcısına yanıt
    Hocam bir ev sahibiyle gorustum hafta sonundan sonra bir oda boşa çıkıyormuş üç gün dışarda kalmam lazim konsolosluk uzak ve bişi yapacaklarını dusunmuyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 0alametifarika0 -- 25 Temmuz 2024; 9:38:52 >
  • Ada Lovelace A kullanıcısına yanıt
    Yazdım da bisi çıkmadı

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Recai iskender ile görüş

• Hocam motel falan yok mu yakında ucuz olan

• Hocam bir homeless shelter kurumu ile görüşseniz belki bir tanesi sizi 2 günlüğüne misafir eder başka bir yer bulamadıysanız arayıp konuşmayı deneyin isterseniz

• 0alametifarika0 kullanıcısına yanıt

İyi öğlenler hocam diğer bir konunuzda yer ayarladım dediğinizi gördüm sevindim sizin adınıza. Az önce haberlerde alt yazı geçiyordu colorado ormanlarında yangın çıkmış sizin bir ilginiz olabilir mi  

• egehan_45 kullanıcısına yanıt

hocam hangi haber kanalı o  

• HenryKissinger kullanıcısına yanıt

Motorlu taşıtlar vergisi MTV'nin ilk harfini onu çok andıran bir harfle değiştirince olan kanal reklam olmasın  

• airbnb falan yok mu la

• yakında cami varsa camiye git

Sağ olasın kankam Estes park işte ben de tam oradayım yangını görebiliyorum yangın arabayla 15 dk mesafede bize uyarri yapıldı buradan zorunlu çıkarılabilirsiniz elektrik kesintileri olabilir hazirli olun diye

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 0alametifarika0 -- 3 Ağustos 2024; 22:47:54 >
  • 0alametifarika0 kullanıcısına yanıt

Günaydın hocam mesajınızı geç gördüm kusura bakmayın  Sevindim iyi olmanıza

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.