Şimdi Ara

işletim sistemi yardım.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
8
Cevap
0
Favori
329
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • işletim sistemi windows 7 home preimum almayı istiyorum ,fakat hiç bilgim yok,sürekli okuyorum forumlarda işletim sistemleri ile ilgili konuları,ama anlamadığım bu oem ne demek,win 7 home premium olan işeltim sistemini almayı istiyorum bu işletim sistemini alırken neye dikat etmem gerek birde en uygun nerden tavsiye edersiniz arkadaşlar.

• up
  • en uygun vatanın %25'inden alırsın sanıyorum, oem olanı sıfır pc toplarsan yanında veriliyor diye biliyorum, box almalısın.
  • şuanda %25 varmış zaten.
  • kardeşim çok teşekür ederim yanıt verdğin için,bimeksdede gördüm biraz daha ucuz idi,şimdi benim ne almam lazım yani win 7 home preimum alıcam kutulu olarak alıcam dimi bunu anladım,peki alıcağım işletim sistemi ile ilgili daha başka söylemek istedğin bişey varsa sevinrim,ben bu konularda sıfır bilgiye sahibim,artık sürekli format atmaktan bıktım orjinal bir işletim sistemim olsun istiyorum,vatan veya bimeks fark etmez ama sp1 yazıyor,sitesine baktığımda bimeksin ve vatanın,sp1 olması ve ya olmaması bişey değiştirimi,biraz karışık sorudum sanırm,hocam win 7 home premium 64 bit ve 32 bit cd si iki tanemi olucak kutuda birde oem olmuyacakmı diyecem nasıl alıcam ?
  • şunu alacaksın;

http://www.vatanbilgisayar.com/%C4%B0%C5%9Fletim%20Sistemi/microsoft-gfc-00222-windows-7-home-premium-turkce/productdetails.aspx?I_ID=40286

yarın gündüz vatana telefon edip sorabilirsin, sp'i takma kurulum yaptıktan sonra update olarak yükler zaten.
  • çok teşekür ediyorum,yarın erkenden gidip alıcam,teşekür ederim tekrar
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • rica ederim.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.