FİNANSAL TABLOLAR ANALİZİ TÜRKİYE EKONOMİSİ ETKİLİ İLETİŞİM TEKNİKLERİ İNSAN KAYNAKLARI YÖNETİMİ STRATEJİK YÖNETİM II TÜRK DİLİ II
bunlardan gircem beyler sizce hangisi zordur biraz fazla çalısmak yeterlidir bu hafta baslıcam ? biraz sorulara baktım geçen yılki finansal'da çok fazla işlem sorusu sormamışlar 2*3 tane çıkmış en fazla gerisi sözel agırlıklı? türk dilide biraz hangisine virgül koyulmaz nokta yalnıs yerdedir gibi sorular soruyolar sanırım ??
bu 2 ders mi zordur bunlar içinde diğerleri kolay ???? vizede 50 altına dusmemek lazım cunku
Finansal tablolar analizi ve Türkiye Ekonomisi derslerine bende gircem.Diğerleri zannımca biraz daha kolay gibi çünkü hiç çalışmadan girmiştim geçen sene.Normalde geçen sene mezun olmam gerekiyordu ama 1 sene uzatmış halim bu.Hatta güz döneminde 5 dersimin 5 inden de geçemedim.Bahar dönemini atlatayım bari seneye bi tek güz dönemini verince mezun olurum düşüncesindeyim bakalım hayırlısı olsun. Geçen sene finansal tablolar analizi vizesinden 50 almışım ama finalinden 20 alınca FF. Türkiye ekonomisi 38,5 ortalamayla kalmışım.
Diğer 2 dersim de İş ve sosyal güvenlik hukuku ile küresel pazarlama.
An itibariyle çalışmaya başlayayım diyorum ama 0 kaynak sadece ünite özetlerini izleyerek geçebilir miyiz acaba?