Şimdi Ara

Isletme okuyacagim,kararsizim,yardim lutfen

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
489
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaslar iyi gunler,TM1'de 30bin olmusum,ne yazik ki.hedefim ODTU isletme'ye cok uzaktayim.Su an aklimda 3 alternatif var.Ailemin durumu iyi sayilir,Bilkent isletme yari bursluyu yazabilirim
    Bir sene mezuna birakip ODTU isletme,belki de duzgun bir calismayla Bilkent burslu kazanabilirim,veya direkt olarak Hacettepe'yi de yazabilirim

Yorumlarinizi alabilir miyim sizce ne yapmaliyim? Ingilizcem orta duzeyde,ayrica uzun.suredir kendi isletmeme sahibim diyebilirim.Toptan futbol.formasi.alip Turkiye'den,yurtdisina pazarliyorum eBay ve Facebook uzerinden,gerekli birikimi saglayinca satis.icin kucuk bir site kurmayi dusunuyorum,bu isten aylik ortalama gelirim 400-750 TL diyebilirim,yani kendime guveniyorum bu dalda.
    Degerli yorumlarinizi.bekliyorum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Hacettepe yazma. Odtü işletme için mezuna kalma, direkt Bilkent İşletme yarı burslu yaz. Çok iyiysen, ortalama yapıp başarı bursu alırsın bi' ihtimal.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Le comte de Monte Cristo

Hacettepe yazma. Odtü işletme için mezuna kalma, direkt Bilkent İşletme yarı burslu yaz. Çok iyiysen, ortalama yapıp başarı bursu alırsın bi' ihtimal.

Hacettepe o kadar mi kotu hocam ya

5 senede 80bin kusur TL deger mi o egitime,bu LYS maratonu benim icin onemli bir ders oldu,bir daha boyle bi tembellik yapacagimi zannetmiyorum,uniersite'de elimden gelenin en.iyisini yaparim sanirim,yine de cok zor duruyor %50'den tam bursa yukseltmek

• Green Brigade G kullanıcısına yanıt
    Vasat.

Puanını boşuna harcarsın. Daha doğrusu sonrası için çok fazla emek harcaman gerekebilir.

nereden gördüğüne bağlı, değer mi değmez mi...
    okul olanakları, kampüs, 5 yıl geçireceğin ortam vs. bunları da düşün.
  • Le comte de Monte Cristo kullanıcısına yanıt
    Odtu isletme icin neden kalmasin hocam?

• devlet istiyorsan marmarayı yazabilirsin tabi istanbula gelmeyi düşünürsen.
  • Sylvana S kullanıcısına yanıt
    Ailesinin durumu ''iyi gibi'' ise, bence 1 yılı feda etmesine gerek yok. Ama kendi bilir tabii ki.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Guzel bolum onerileri
    5 gün önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • nedir bu ısletme sevdası
  • quote:

Orijinalden alıntı: Rayto

nedir bu ısletme sevdası

Sebebini acikladim,kendimi bu konuda yetenekli ve istekli buluyorum

• Marmara İngilizce İşletme düşünebilirsin. Almanca olanı da yazabilirsin çift dilin olmuş olur.
  • Le comte de Monte Cristo kullanıcısına yanıt
    Ben de odtu ile ilgili bir sikinti var sanmistim.

• dostum başarılar ailenin durumu maddi iyiyse düşünme bilkent yaz bende marmara işletme yazmayı düşünüyorum tm -1 124k
  • Magoalene kullanıcısına yanıt
    hocam Türkçe yazıcaksınız sanırım bende iö Marmara İşletme düşünüyorum yada mezuna kalıp Hacettepe için çalışcam

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Nihilus Reyiz -- 12 Temmuz 2017; 3:31:4 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Nihilus Reyiz

hocam Türkçe yazıcaksınız sanırım bende iö Marmara İşletme düşünüyorum yada mezuna kalıp Hacettepe için çalışcam

evet hocam öyle yapıcam , hocam lütfen yanlış anlamayın ama hacettepe için değmez gibi hemde istanbul daha avantajlı olabilir
  • quote:

Orijinalden alıntı: Magoalene

quote:

Orijinalden alıntı: Nihilus Reyiz

evet hocam öyle yapıcam , hocam lütfen yanlış anlamayın ama hacettepe için değmez gibi hemde istanbul daha avantajlı olabilir

Ben de hacettepe icin degecegini dusunmuyorum hocam,cok nitelikli bir alan degil hacettepede isletme,hem de ankara'da okumanin dezavantaji var isletmede istanbula nazaran

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.