Bu bölümler sayısal ve eşit ağırlık öğrencileri için ortak alan diye geçiyomuş. Ben sayısalım ve bu bölümleri de tercih etmeyi düşünüyorum . Merak ettiğim şey benim lys'de edebiyat ve coğrafyaya girmek gerekip gerekmediği. Sadece matemetik ve fene girip bu bölümlerden tercih yapabilir miyim acaba? Başka ortak alan bölümleri neler?
Hadi artık bişeyler yazmanın vakti geldi.
Ben de aynı şeyleri merak ediyorum yok mu yardımcı olacak?
yapabilirsin sanırım. bende edebiyat sınavına grmiştim. makine müh. falan kazandığmı halde işletme yazdm kazandm.
Bu konu hakkında kesin bi bilgisi olan yok mu?
Yeni sistemi bilmiyorum ama benim sana tavsiyem kesinlikle ve kesinlikle iibf bölümlerini yazma ha işsiz kalacam diyorsan yaz o ayrı ben kamu mezunuyum kpss 85 yabancı dil var sertifkalar var ama kaç kere devlet kapısından döndüm torpilin yoksa direk eliyorlar torpil olacak ha torpilin varsa iyi bir yerden yaz derim yoksa uğraşma gıda müh.iyidr
Önceliğim deniz ulaştırma ve işletme olacak ama bunları da düşünüyorum son çare olarak.
Ben sana dedim kardeş dışarıda bir sürü işletme iktisat mezunu var dolu geçen bayındırlık bakanlığı personel alıyordu bir gittim sıralamada 3400 küsürdüm ve ayrıca 20 kişi alacak sen hesap et artık
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme