Şimdi Ara

İSMEK Kursları hakkında

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
1
Favori
282
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Daha önce piyano ile ilgili bir konu açmıştım aranızda hatırlayanlar vardır belki.
    kendi kendime bir şeyler çalmayı öğrendim fakat nota bilgim olmadığı için ve bu işi bir adım daha ileriye götürmek istediğim için bir kursa başlamaya karar aldım ama özel piyano kursları aşırı pahalı.

bu yüzden İSMEK in açmış olduğu kurslara başlamayı düşünüyorum.

Asıl size sormak ve danışmak istediğim bu kurslar tamamen ücretsizmi ve eğitim seviyesi ne düzeyde gerçekten kendimi geliştirebilirmiyim bu konuda.

daha önce böyle bir kursa gitmiş arkadaşımız varsa beni bilgilendire bilirmi bu konu hakkında.

Teşşekkürler.

• kendini geliştirmek sana kalmış. kurslar ücretsiz. sen ne düzeydeysen o düzeyde eğitim verilir. bilgin yoksa bach çaldırmazlar haliyle.
  • quote:

Orijinalden alıntı: PooDiePie

kendini geliştirmek sana kalmış. kurslar ücretsiz. sen ne düzeydeysen o düzeyde eğitim verilir. bilgin yoksa bach çaldırmazlar haliyle.

kendi öğrendiklerimle bethoven çalabiliyorum ama
  • Kurslarda aşırı kalabalık olabiliyorlar. Mesela bende kemana başladım. Fakat keman kurslarına aşırı yoğunluk vardı bende vazgeçtim. Suan özel ders alıyorum. 1 sene sonra tekrardan ismeke başvuracam. Tabi bu sefer ihtiras merkezlerine basvurucam çünkü orda başlangıç egitimi verilmiyor bilen insanlar olucak. Aynı zamanda yoğunluk çok değil. Sende öyle yapabilirsin.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: SolSerçe

Kurslarda aşırı kalabalık olabiliyorlar. Mesela bende kemana başladım. Fakat keman kurslarına aşırı yoğunluk vardı bende vazgeçtim. Suan özel ders alıyorum. 1 sene sonra tekrardan ismeke başvuracam. Tabi bu sefer ihtiras merkezlerine basvurucam çünkü orda başlangıç egitimi verilmiyor bilen insanlar olucak. Aynı zamanda yoğunluk çok değil. Sende öyle yapabilirsin.

aslında bende öyle kalabalık ola bileceğini düşündüm. ama yarın merkezi bir arayıp bilgi almayı düşünüyorum.

özel derslerde saatine 180 diyende var dört saatliğine 300 diyen yerde var karasız kaldım.

• Mc_Doglos kullanıcısına yanıt
    O senin kararın ama hem ismek kurslarinin Kayıt Dönemi kapandı. Artık oradakiler çoktan müziklere geçmiştir yani kurs şart çünkü ilk defa öğrendiğinden teknigi düzgün bilmelisin.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • upss
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Bakırköy LGS Kursu Önerisi
    3 hafta önce açıldı
    Zekeriyaköy LGS Kursu Önerisi
    3 hafta önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Bazı ismeklerde hala kontenjan var. İnternetten baktım... Saatleri bana uymadığından ben ismeke gidemiyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: Fotomani

Bazı ismeklerde hala kontenjan var. İnternetten baktım... Saatleri bana uymadığından ben ismeke gidemiyorum

eyw hocam ben başladım artık bir kursa ona gidip geliyorum kadıköyde.
  • Hayırlı olsun o zaman. Başlayalı ne kadar oldu ne durumdasın :) Merak ediyorum, çünkü ben ilk dersime dün gittim. Gelişmeler nasıl olacak merakla bekliyorum, zor zenaat
  • quote:

Orijinalden alıntı: Fotomani

Hayırlı olsun o zaman. Başlayalı ne kadar oldu ne durumdasın :) Merak ediyorum, çünkü ben ilk dersime dün gittim. Gelişmeler nasıl olacak merakla bekliyorum, zor zenaat

çok olmadı hocam bende yarın 2. dersime gidicem nota okumayı öğreniyorum şu anda. bonanın bir kitabını aldım orda baya güzel anlatmışlar.

çalma durumuma gelirsek ben kendi başıma für elise 5. senfonu ve moonlight sonatayı çala biliyorum ama bunu kursa başlamadan önce kendi kendime öğrendim tabi.

şu an kursta nota okuyarak çalmayı öğrenmeye çalışıyorum.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.