Bildirim
iso Championship_Manager nasıl çalıştırıcam!!!!
KOBB KB100 12Volt 100 PSI Analog Göstergeli Hava Pompası, Kırmızı/Siyah : Amazon.com.tr: Spor ve Outdoor
https://www.amazon.com.tr/KOBB-KB100-G%C3%B6stergeli-Pompas%C4%B1-K%C4%B1rm%C4%B1z%C4%B1/dp/B08BGGM48F
3 yıl önce paylaşıldı
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
ben umd emülatörle çalıştırdığım.copy-load ı seç -
Zaten umd emulatörde 3 seçenek var.Eminim biri çalıştırır.
"system.." GTA için. "Direct load" diğer oyunlar için. "Copy load " da diğer ikisi işe yaramazsa kullanılır.
Üçü de işe yaramazsa başka program denenmeli.İnternette 3-4 çeşit emulator var.Oyun yükleyen dükkanlara sorup öğrenebilirsin ayrıca. -
cmyi çalıştırmaya değmez inan bana hiç güzel değil
bence sen biraz daha bekle ve krallar gibi fmni oyna -
ya bende bi türlü çalıştıramadım oyunu..indirdiğim yerde bu özelliklerde çalıştığı yazıodu
CPU/Bus speed: 222/111mhz
ISO emulation mode: copy load
game
game
remove
on
off
blank(regionfree)
blank ......
blank ......
off
off
umd emulatör 8.c de böyle ayarlıorum makina kitleno kalıo..daha dorusu ben zaten umd emulatör 8.c system menu dışında diğerleriyle hiç oyun çalıştıramdım..system munu dışındaki seçeneklerde makina kitlenio..yoksa diğer seçeneklerde oynayabilmek için herhangi bi umd disk mi gerekio..çünkü bende demo umd diski bile yok..bu yüzden fast loaderıda kullanamıorum..ya oyunu çalıştıran arkadaşlar bi yardım ederseniz sevinirim... -
ya arkadaşlar bu oyunların isolarını nerden buluyorsunuz.
link filan verin bide nasıl kullanıldığını anlatırsanız sevinirim.
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X