Şimdi Ara

İSO+DVD YARDIM !!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
381
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar..laptopu aldıgımda yanında verdıklerı içinde vista ve PC nin driverları yuklu olan ürün kurtarma cd si fena halde çiziklerle doldu ve laptopumun dvd sı bunu okumuyor ama arkadasınkı cok rahat okuyor onun PC de dvd yi kopyaladım ve iso haline getirdim şimdi size sorum şu.. cd den cıkan veri 6.80GB yani bir dvd ye sığmıyor bunu 2 dvd ye bölüp yazdırabilirmiyim yani format atmak için kullanacagımdan 1.dvd bıttıgınde otomatık 2. dvd yı ıstemelı bu şart (sakın winrar falan demeyın format anında winrar ne gezer:) ) lütfen yardımcı olun bu cd yi kurtarmak dolayısıyle bılgısayarımı da orjinal yazılımıyla yuklemek ıstıyorum....bu arada çift katmanlı (8.5GB) dvd leri desteklemıyor dvd-room um....

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aschigo -- 6 Ağustos 2009; 10:00:06 >

• yok mu bu konuda yardım edebilecek biri
  • 6,8 GB lik veriyi nasıl bir dvd den çıkarttıysanız aynı özellikte ki bir dvd ye kopyalayın. Yoksa öyle kurulum sırasında 1.cd bitti 2. ye geç olmaz bana göre
  • sizce bu boyutta bir dvd mevcut mu ????
    yıllardır oyun kurulumlarında 2-3 hatta daha fazla sayıda cd yı otomatik ıstedıgını gorduk bu yuzden sordum ....
    ya da soruyu soyle degıstıreyım siz olsanız ve format atmak ıcın kullanacagınız bu verileri ne yonde ve nasıl bır sekılde tekrar medya olarak hazırlardınız ????
  • cıft katmanlı dvd kullanabılırsınız..8.5 gb verı alır yaklasık yavas yazar ama..sorunda olmaz
  • quote:

Orijinalden alıntı: aschigo

....bu arada çift katmanlı (8.5GB) dvd leri desteklemıyor dvd-room um....

keşke onu destekleyen bır dvd-room olsa zaten burda ıkı dvd ye yazmak ıcın careler aramam
  • quote:

Orijinalden alıntı: aschigo

sizce bu boyutta bir dvd mevcut mu ????
    yıllardır oyun kurulumlarında 2-3 hatta daha fazla sayıda cd yı otomatik ıstedıgını gorduk bu yuzden sordum ....
    ya da soruyu soyle degıstıreyım siz olsanız ve format atmak ıcın kullanacagınız bu verileri ne yonde ve nasıl bır sekılde tekrar medya olarak hazırlardınız ????

quote:

Orijinalden alıntı: lyldz

cıft katmanlı dvd kullanabılırsınız..8.5 gb verı alır yaklasık yavas yazar ama..sorunda olmaz

@ lyldz arkadaşımızın da dediği gibi öyle bir boyutta DVD mevcut.

Gelelim sorunuza;

Ben işletim sistemimi ve gerekli yardımcı programları kurduktan sonra ghost alırım. Sonra ne zaman istenmedik bir durum ortaya çıkar, o zaman ghost cd si veya dvd si ile sistemimi ilk günkü gibi sorunsuz bir şekilde geri getiririm.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    DVD Writer yazım yapmıyor.
    4 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.