Şimdi Ara

İSP şifresini öğrenme yolu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
1.810
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Sol kullanıp, isp şifresini öğrenebilen kimse var mı? İnternette farklı yöntemler mevcut görünüyor ama ne kadar işe yarıyor merak etmekteyim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Man in the middle

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • luzumsuzdur L kullanıcısına yanıt
    Anlamadım

• döküntü D kullanıcısına yanıt
    https://forum.donanimhaber.com/huawei-hg253s-wan-internet-sifresi-ogrenme--99599747
    2.Yöntem

• döküntü D kullanıcısına yanıt
    Usta modemin ne

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Superonline huawei

• Ben cuma avukatımla görüştüm ve sözleşmede ki bir maddeye göre şifreyi vermek zorundalar dedi. Süreç ve sonucu konu açarak paylaşıcam.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Sheldon-Cooper S kullanıcısına yanıt
    işlerine gelmediği için vermiyorlar, satın aldığımız hizmetin şifresini vermemek tam komedi , ayrıca bize verdikleri cihaza tam erişim sağlıyorlar büyük güvenlik açığı var kötüniyetli bir çalışan her haltı yapar.

işi mahkemeye kadar götüreceksen zorunlu kiralanan router için aylık zorunlu 7tl kirayıda götür yasa routeri satsınlar veya özgür bıraksınlar.

ilgili cihazın dh de ki konusunda şifre öğrenme mevcut millet şu nedenle uğraşmıyor cihaz değiştirdiğini sol görünce öğrenince hattı sabote edebiliyor sorun olduğunda direk kullandığınız cihazdan yanıtı veriliyor bu yüzden kimse uğraşmıyor sopa gösteriyorlar resmen.

mahkemeden şifre ve cihaz kirası için emsal niteliğinde karar çıkartın burda yayınlayın uğraşırsanız tabi.

diğer kullanıcılara da iğilik yapmış olursunuz, ceremesini sol size çektirir burası tr iss ler istediği atı koşturur dur diyen yok.

• zaq999 kullanıcısına yanıt
    Avukat aile dostumuz ve uğraşma konusunda sorun olmaz. Ancak 2 ay gibi bir süre var sözleşmenin bitmesine ve ne zaman sonuç alırız bilmiyorum.

• hiç bilgisayar mühendisi vs yok mu ücreti karşılığında yardımcı olabilecek
  • konula alakalı mı bilmiyorum.O yüzden özür dilerim.Size bir şey sormak istiyorum.Uzun zamandır plustv izlemiyordum.Superonline'a geçişim 3 ay oldu.İlk defa bugün bir girip bakayım dedim.Kullanıcı adı ve şifresi istiyor.Tabi ben bilmiyorum.Aradadım hattınız ödenmediği için 2 adet geçikmiş borcunuz olduğu için şifrenizi veremiyoruz gibisinden konuştular.Ben türksat kullandım uydutv arkadaşım bile 2-3 ay ödemediği zaman tv aktifti hala izlebiliyordu.Şifreyi vermek zorunda değiller mi ? sonuçta ben bu zamana kadar almadım şifre mi ödemediğim içinde bana vermiyor lar ? Ayıp bence öde gel tarzı bu ne böyle çözemedim.Şeytan diyor ki iptal et o şu bu tekrar geçiş süreci yaşamakta istemiyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: webconn

konula alakalı mı bilmiyorum.O yüzden özür dilerim.Size bir şey sormak istiyorum.Uzun zamandır plustv izlemiyordum.Superonline'a geçişim 3 ay oldu.İlk defa bugün bir girip bakayım dedim.Kullanıcı adı ve şifresi istiyor.Tabi ben bilmiyorum.Aradadım hattınız ödenmediği için 2 adet geçikmiş borcunuz olduğu için şifrenizi veremiyoruz gibisinden konuştular.Ben türksat kullandım uydutv arkadaşım bile 2-3 ay ödemediği zaman tv aktifti hala izlebiliyordu.Şifreyi vermek zorunda değiller mi ? sonuçta ben bu zamana kadar almadım şifre mi ödemediğim içinde bana vermiyor lar ? Ayıp bence öde gel tarzı bu ne böyle çözemedim.Şeytan diyor ki iptal et o şu bu tekrar geçiş süreci yaşamakta istemiyorum.
    Tv plusta şifre ekranına gelebildiğinze göre internetiniz faturadan dolayı kısıtlanmamış durumda tv hizmetide aynı şekilde, şifreyi onlardan istemenize gerek yok. Giriş yapacağınız telefon numarası sisteme kayıtlı olandır. Şifreyide hattınız turkcell ise SIFRE yazıp 2200'a , diger operatorlerden birisi ise SIFRE yazıp 05327552222'e gönderip öğrenebilirsiniz.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.